ימים של שגרה
נראה שהשגרה משייטת לה לחיינו. בתוך כל המבורך הזה אי לומדת לגלות מחדש את דורי. 13 קילוגרמים של מתיקות, סבלנות, תקשורת- האם זה אותו ילד עימו הייתי מסתתרת שנה שלמה בבית
? אל נא תתנו לי להתמרח פה במחמאות כי ידו עדיין קלה על ההדק, אבל במסגרת היכולות החברתיות שלו אני רואה שיפור אדיר, התאפקות ולפעמים באה התפלקות מוקדמת אך גם חרטה מייד לאחר מכן. אני מרשה לעצמי טפיחות גיהוק קלות על השחם ומודה שלמדתי לכעוס שצריך בלי לחוש רגשות אשם של יותר משעה- למדתי לנך, למדתי להכיר את בני, למדתי להיות מא וגם קצת אבא. אושר
הוא ממלא אותי באושר טהור. אבל... נו לא חשבתן שפתחתי סתם שרשור בנושא, גיל 4 הביא עימו רוחות עקשנות בלתי מוכרת, זה כבר לא הכל לבד זה הכלללללללללל לבד, לפתוח חגורה לבד, לחפוף ולשטוף את השיער לבד, לנגב קקי לבד, לצחצח שיניים לבד, לבחור מה ללבוש לבד.... כל הלבד הזה מקובל עלי כל עוד יש לי זמן
בבוקר לרוב אין לי והבקרים שלנו נראים להם כמו פצצה מתקתקת. שילוב של ילד מסטול מטבעו, עם גנים אדישים ואמא אחת נטולת ולו טיפת סבלנות בבוקר. אז איך זה אצלכן, איך נראית הקימה, מה עם הלבוש בבוקר, צחצוח השיניים, סגירת החגורת בטיחות, פתיחת הדלת- דברו איתי אחיותי
נראה שהשגרה משייטת לה לחיינו. בתוך כל המבורך הזה אי לומדת לגלות מחדש את דורי. 13 קילוגרמים של מתיקות, סבלנות, תקשורת- האם זה אותו ילד עימו הייתי מסתתרת שנה שלמה בבית