../images/Emo207.gifחזרתיי מטיול שנתי=)
שששאאלום לככם =) מה קורה? מקווה שהכלל מצוויין אצלכם מתוקים שילי! % $ # אז ככה.. הייתי בטיול יומיים,טיול מעייף מתיש וקשה.. בתחילת הטיול הורידו אותנו באיזשהו נחחלל :[ ורקק הלכנו בחורש מעצבן ומתיש והלכנו 4 שעות בערך במלא עבנים וסלעים וחםם מאוד מאוד מאוד, ואחרי 4 שעות של הליכה מתישה הגענו אלל נחל מדהים ויפה,שבו היינו יכולים קצת לשחות וכל זהה..ואזזז המשיך הסיוט עוד 3 וחצי שעות של הליכה מרובה קשה ומתישה המשכנו והמשכנו עד שהגענו אל האוטובוס! כשהגענו אל האוטובוס היה קיוסק שבו אפשר לקנות גלידה והכל אלה.. קנינו ישבנו קצת,ועלינו לאוטובוסים,ואזז נסענו לנופשש מצובה,הנופש שבו יישנו,הנופש היה מדהים,אני ו6 החברות שלי קיבלנו את החדר הכי גדול,חדר משפחה,שבו היו 2 טלויזיות 2 מזגנים 2חדרים מקלחת שירותם מטבח שולחן אוכל בשפנים ובחוץ,ו7 מיטות בפנים! 2 זוגיות ענקיות ו-3 יחידות.. מלא דשא ירוק וצמחיה מרובה ויפה חדר אוכל גדול עם אוכל סבבה =) וזהו..הגענו למקום היתקלחנו<לא שהספקתי להיתקלח,הכייי שעה כל אחת מתקלחת ואנחנו 7 בחדר>ואז הלכנו לאכול בחדר אוכל<אכלתי מנה חמה>וחזרנו לחדרים לכמה דקות ויצאנו לאש לילה מגניב ביוותר היה נחמד מאוד..חזרתי מהאש לילה וקקקקקפפצתיי למקלחת<היה מדהים חח> ואזזזז כולם היו בחדר שלנו בנים בנות וזה,והיתה לנו מסיבה לילדה מהשיכבה וליילד מהשיכבה,היה מגניב והלכנו ליששששוןןןןןןןן! קמנו בבוקר,ומי מופיעה?המורה שאני לא ממש מחבבת,העירה את החדר,והיא אמרהה לקפל הכל להוריד מצעים ולהעביר מיטות וזה וזה וזה..עשינו את כל מה שהיא ביקשה וזהו,הלכנו לאכול ארוחת בוקר,דווקא היה טעיים מאוד.. וכמובן ששוב יצאנו לדרךך מתישה ומעייפת,ורק ורק ורק הלכנו גם 3 שעות בעררך אבל ה-3 שעות האלה באמת היו שוות הגענו למינהרה מדהימה..עברנו את המינהרה,והמשכנו ללכת עוד שעתיים וחצי בערך בליי שוםםם דרך חזרה,והגענו לנחל דפוק וקפואאאאאאאאאא,ישבנו שם איזה חצי שעה והמשכנו בדרך הכי אבל הכי קשה בעולם,עלייה של 20 דקות ועלייההה כזאאאאאתת קשההה שזה למות,רציתי להיתאבד בדרך מרוב הקושי,ואז עלינו את הכל חיכה לנו קיוסק חמוד אכלנו ארטיקים וזהה,עלינו לאוטובוס ונסענו לפקיעין כפר דרוזי ערבי מוסלמי ונוצרי משו כזה..הגענו אל הכפר כפר חמוד וחביב,עלינו עלייה לא הכי קשה אבל גם לא ממש קלה,והגענו אל ביתה של האישה היהודיה היחידה שיש בכל כפר ובכל איזור הכפרים הנוצפריים מוסלמים דרוזיים וערבים,אישה מיוחדת שמה מרגלית,היא מבוגרת אמוד אבל אישה טובה,היא הכניסה אותנו אל בית כנסת יהודי הנמצא קרוב לביתה,קדוש ויפה מאוד,סיפרו לנו שם את סיפור חייה,ומיששםם ירדנו לכיוון חנויות ושם נשים המוכרות פיתות דרוזיות וארטיקים,אלכלנו ושתינו והמשכנו בעלייה קצרה אל האוטובוסים ומשששםםםםם הבבבבבבבבבייייייייתההההההההההה! הייתה לנו נסיעה של שעתייםם חציי שבהם כמובן ישנתיי! וזהו,אמא באה לקחת אותי מהביצפר וישרר קפצתיי למקלחתת! והלכתיי לישששון! היה מדהים! אוהבת אתכם המון המון =) היתגעגעתי!