ימים שכאלה

hopefully

New member
ימים שכאלה

יש ימים כאלה שהכל נראה הרבה יותר... השמים יותר אפורים, יותר קשה לקום בבוקר, היום יותר ארוך וכאילו לא נגמר, יותר קשה לחייך לאנשים בעבודה, המשא על הכתפיים הרבה יותר כבד,יותר קשה לנשום, והגעגועים? - עליהם בכלל אין מה לדבר. אולי זה החלום שחלמתי על אמא בלילה - לא חלום כזה חם ומחבק, אלא חלום הזוי, קר ומרוחק, כזה שאתה יודע שהוא רק חלום ורוצה נורא להתעורר כבר אבל לא מצליח. אולי זה העובדה שאבא שוב יצא לדייט והפעם גם בישר לנו בשמחה שהוא נורא מאושר וטוב לו. אז עם כל התמיכה והפרגון שאנחנו מעניקים לו מכל הכיוונים מותר לי גם להרגיש צביטה ענקית בלב, נכון? ואולי זה סתם הגשם הזה שלא נגמר ועושה לנו עצוב. בכל מקרה אני נורא שמחה שבימים כאלה יש לי את הפורום הנפלא הזה.

aya_bsf

New member
חולה על הצביטות האלה...../images/Emo68.gif

תקווה יקרה..... אני חולה על הצביטות האלו גם אם הן נורא כואבות ולו רק בגלל העובדה שהן מזכירות לי כל פעם מחדש שאני אנושית...ומרגישה......ואולי זה ישמע תמוה אבל יש המון אנשים בעולמנו האכזר שפשוט איבדו את היכולת להרגיש...ועל כן אנו צריכים לומר תודה...... בכל מקרה...זה אחלה שאבא שלך שוב יצא לדייט....וזה לא אומר שהוא לא אוהב את אמא שלך יותר אלא פשוט זו דרכו של עולם....ותגידי את האמת לא כייף לך לראות את אבא מאושר אולי בפעם השנייה....לא מגיע לו? ולמרות שזה קשה לראות את זה לפעמים... והגשם הזה זה רק סימן שלנו....שהחיים ממשיכים...... אז תסתכלי אליו בתשוקה ותחייכי.....

BooBee

New member
תדברי, למה לא

אני אוהבת לדבר געגועים. זה מנקה לי את המערכות. והצביטות האלה שלך, מה לעשות, עולם כמנהגו נוהג כמו שאמרו חכמים ממני. ובעניין הגשם, אותי הוא עושה מאוד מאוד שמחה ומאושרת. אני הולכת לי ברחוב, הגשם יורד ואני מוצאת את עצמי לא פעם שרה שירים. שלך, רויטל.

לונה..

New member
*

אני מרגישה צורך מאוד מאוד חזק להגיב לך כרגע, הבעיה היא שאין לי מה לומר שעוד לא נכתב כאן, בשתי התגובות הקודמות. ואולי בעצם יש, רק שכרגע לא עולה לי שום דבר בראש. אז אני יכולה רק לומר שאני מזדהה עד אין קץ. ולאחל זמנים טובים יותר. וכמובן.. מחבקת.
אוהבת.

למעלה