ימים קשים

ימים קשים

בוקר טוב, אני לא רוצה להישמע נוגה או מלנכולי על הבוקר, אבל די קשה לי. אשתי עזבה את הבית לפני כחודש עם ילדתנו שהיא בת שני וחצי. היו מעין ניסיונות לדבר, לבחון ושמתי לב שכל מה שהיא רוצה זה רק שאי אעשה שינויים, אתעצב לפי רצונה. מחפש עצה

אהבנית

New member
פשוט לדעת שזו תקופה לא קלה...

להתחבר לשטקר לפעמים ולקבל קצת אנרגיה ממי שאפשר. ולתת לדברים לזרום כשבין הכל אתה לא מאבד את עצמך. בהצלחה

זה נכון

זה נכון, אני לא רוצה להישמע מתבכיין. יש בי המון געגועים לילדה שלי. וגם המון כעס, אי הבנה ועוד מגוון של מחשבות ותחושות שעולות ויורדות כל רגע

אתה כותב מה אשתך רוצה

אבל מה אתה רוצה? האם אתה רוצה לחזור לאשתך? האם יש סיכוי? (האם היא רוצה בכלל לנסות?) בתקופה הקרובה נסה להקיף את עצמך בחברים טובים שיעזרו לך להתמלא באנרגיות טובות אבל אל תשכח שזו תקופה מצויינת (גם אם קשה מאוד) לעשות חשבון נפש. אם אתה רוצה לחזור לאשתך, אתה יכול להציע לה ללכת ביחד לייעוץ זוגי. לנסות להציל את הקשר. בהצלחה

מחשבות באשר למה שאמרת

אני לא ממש יודע מה אני רוצה. אני מתגעגע לעתים וגם לא שוכח כמה היה לי קשה איתה מההתחלה. זו אכן תקופה מצוינת לחשבון נפש גם אם זו תקופה קשה ואני מאוד משתדל לא לברוח מהדברים אלא להתמודד איתם. אני כבר לא חושב שייעוץ זוגי יעזור. המרחק גדול מדי. כל ניסיון מצדי תמיד הסתיים בריצוי

זה עדיין לא אומר שאי אפשר אחרת../images/Emo13.gif

אני מניחה שהמרחק מחדד לך את הרצונות שלך יותר. אתה מודע לכך שהדברים הסתיימו בריצוי ולכן אפשר לעשות (אם רוצים כמובן) דברים אחרת. את הטיפול אפשר לעשות כאשר חיים בנפרד ולא מתוך זוגיות. יכול להיות שזה יקל על התהליך
אני לא אומרת לך מה לעשות, אבל רגע לפני שמתגרשים, חשוב לבדוק דברים שוב

אופק 3

New member
"רוצה שאתעצב לפי רצונה"?../images/Emo12.gif

יש לי רעיון לאשתך, תגיד לה לגשת לחנות יצירה לילדים, מוכרים שם פלסטלינה, היא יכולה לעצב צורות מדהימות. זה מה יש לי לומר לה. היה חזק.

מסכים איתך

אתה יודע, אני מודה על התגובה. זו ההרגשה שלי כבר כל כך הרבה זמן. כאשר אין שביעות רצון ואין רגש אמיתי או בעיקר קיימת בריחה, אז כל דבר נראה ומרגיש לא טוב ולא נכון וכל הזמן היא לא מרוצה ואני מנסה לרצות. טעות. ואולי נכון, היא צריכה לחפש פלסטלינה

א ש לי

New member
טעות../images/Emo13.gif

"אל תיהיה צודק, הייה חכם" כך אתה תוכל להשיג בהמשך כל שתרצה. זה קטן לעשות דווקא, זה ענק להתעלות בשביל לנצח ויש לי הרגשה שאתה מסוגל לנצח ובגדול

למעלה