ימים קשים

ימים קשים ../images/Emo10.gif

רוב הזמן במיטה. חולמת סיוטים, אבל מתקשה לקום. התרופות מרדימות אותי. חרדות מהכל: מלהרים טלפון לחפש עוזרת בית, מלהרים טלפון להתעניין בכל מיני דברים, מלצאת מהבית, מלזוז, בכלל. חרדות משתקות. צריכה לעשות קניות אבל דוחה את זה תמיד לרגע האחרון. לא עושה כלים בגלל הדיכאון. לא מתקלחת כל יום. רק קצת טלויזיה, כמה שעות מחשב, והופ, שוב למיטה. אלו מין חיים אלה? כבר שנים שאני חיה ליד החיים ולא חיה ממש את החיים עצמם. רק אוכל וקצת אינטרנט וטלויזיה, וכשבאה אלי המדריכה שלי אז אני עושה דברים בבית. מעבר לזה - הכל מת. הכל שקט. גם קו הטלפון דומם כמעט כל הזמן, חוץ מפה ושם אנשים שרוצים ממני משהו (ממני? מה כבר אפשר לרצות?). אני לא מזמינה אלי הביתה כי הבית מבולגן ומטונף. אני לא יכולה לנקות בגלל הפריצת דיסק שלי ובגלל שלא מסוגלת להתחיל אפילו פרוייקט כזה של נקיון. אנשים לא באים אלי הביתה חוץ מהמדריכה, כי אין איפה לשבת, הכל מלא שערות של החתול. אני לא מבשלת כי לא יודעת לבשל וכי נמאס לי ולא איכפת לי מכלום. והסיוטים האלה, קיבינימט. כל הזמן אני מתעמתת עם אבא שלי על מה שהוא עשה לי בילדותי, עימותים קשים וכואבים, וכל הזמן אמא שלי באה לקצת ואז הולכת ואני נשארת לבד ומתחננת אליה שתשאר עוד, אבל היא תמיד הולכת. תמיד היא צריכה ללכת. איזו עליבות. איזה כאב. אני נגעלת מעצמי והולכת לאכול עוד. ועוד. ועוד. העיקר שמשהו ימלא את הריקנות הזאת שבפנים. פתאום, בלי להבין איך, אני נהיית בת 35 ועוד כמה חודשים. ומכתבים מגיעים מגורמים שונים. אני חייבת כסף. אני לא עובדת. איך בן אדם נורמלי פתאום יתחיל לעבוד כאילו כלום? אחרי כל כך הרבה שנים ללא עבודה. ומה יש שמנחם אותי בעולם הזה אם לא החתול שלי המתוק. ואני צריכה לצאת מהבית להוסטל ולא מוצאת מקום. בכל מקום או שאי אפשר להביא את החתול, או שזה קומה שלישית בלי מעלית ואני לא יכולה בגלל הבעיות הפיזיות שלי, או שמעשנים בסלון ואני סולדת מזה, או שמעורבים גברים ונשים ביחד. לא רואה את הפתרון באופק. שוב לא יצאתי לעשות קניות ואין בבית כמעט כלום. ואין לי ממתקים. לא נורא, מחר יהיו. אני לא מסוגלת להפסיק לאכול. פתאום אני מוותרת על הכל. גם על הקבוצות של או. איי. לא הלכתי כבר חודשים ואני לא הולכת אם לא לוקחים אותי. פוחדת מהחושך. פוחדת מהכל. פוחדת מלהתנהל בעולם הזה בתוך הבית שלי וגם מחוצה לו. הכי טוב לי במיטה, אבל אז מגיעים הסיוטים, והגוף שלי מתנוון, רוצה לזוז, ואני לא יכולה. לא מסוגלת לצאת החוצה. ואין לי טיפול נפשי עכשיו בכלל. גם ככה לא עזר לי כלום. ואין לי כסף לטיפול. אני עדיין רוצה לחיות, אני לא רוצה למות, אבל לפעמים אני חושבת על המוות. חושבת ולא מרפה. ומחשבות משוגעות אחרות. ואני מתפללת שאלוהים יתן לי כוח לא לעשות את מה שאני רוצה לעשות, כי הבטחתי לאמא שלי על גופתה המתה שאני לא אפגע בעצמי ושאשמור על עצמי כמיטב יכולתי. אני מנסה לדבר עם אנשים בטלפון אבל אני לא ממש מעניינת את אף אחד. גם במסנג'ר, אם אני לא פונה לאחרים, אף אחד לא פונה אלי. מזמן חדלתי לעניין אנשים. ואני רוצה כל כך שיהיה אחרת. ולא מסוגלת לשנות שום דבר בכוחות עצמי. כתבתי את ההודעה הזאת בעוד פורומים ואני רוצה להדגיש מה שלא היה ברור לאנשים שלא מכירים אותי אישית: ההורים שלי מתו כבר מזמן... מה יהיה?!?!?

מה לגבי עזרה סוציאלית?

אני חושבת שאת זקוקה למישהו שיהיה איתך כדי לכוון אותך בחיים, כדי שהדברים יסתדרו- איך למצוא עבודה, איך למצוא עוזרת בית, איך למרות הפריצת דיסק לעשות מינימום של ניקיון, או לפחות לשלם לשכנה שתעשה באופן זמני עד שתמצאי... עשית לעצמך רשימה קצת מבולבלת של הדברים שאת רוצה להשיג כדי לצאת מהמעגל הזה של טלויזיה-מיטה-אינטרנט, אולי שווה לנסות להכניס סדר בחייך ולהתחיל מהדבר הכי פשוט-רשימה מסודרת של כל המטרות שאת מציבה לעצמך ואנחנו פה נשמח לעזור לך ברעיונות ובטיפים.

אני מאד מודה לך על התגובה ../images/Emo141.gif

אני מקבלת סל שיקום. יודעת מה זה? זה (בשבילי) עו"סית שבאה אלי פעם בשבוע, מדריכה שבאה אלי פעמיים בשבוע ועוזרת לי בתוך הבית ואם אני צריכה אז גם יוצאות החוצה, ועזרה בתעסוקה נתמכת (לצערי האופציה הזו לא פעילה כרגע). בכל מקרה יש לי בעוד חודש ועדה רפואית (יש פעם בשנה) ואז יכול להיות שיקחו את העזרה הזאת ממני, כי אני הולכת ומידרדרת במקום להשתקם... אני אחשוב קצת על הרשימה שהצעת. אולי זה באמת עשוי לעזור...

מבינה מה את עוברת

השקיעה בדכאון קיומי הוא קל מאד, את ויתרת על עצמך ,, האם יש לך קשר עם אנוש? האם את מכירה את החומר על קייטלין אדמס, היא היתה במצב שלך שפתחה שיטה לא לחשוב על מחשבות מכאיבות זה הוציא אותה מהאשפוז במחלקה הסגורה חזרה לחיים נורמליים תביני גם לי אין הורים ואני מבוגרת ממך בשנים, אבל מצבי קשה יותר כי אין לי עזרה בבית בכלל ולצערי חולה כרונית שבנס הגוף שלי מתקיים , תלויה בתרופות ומחוברת לשח"ל שמתי לב שברגע שאת מוותרת לךעצמך לוקחת הנחות בחיים אז באים האנחות אנשים בורחים ממצב שלך הם לא בדיוק יודעים איך לעזורלך, את צריכה לעזור לעצמך ואז יעזרו לך אם את נשארת במיטה כל הזמן בורחת לשינה הם עלולים לךהכריז עליך כאחת שלא ניתן לשקם נסי להגיע לקבוצת תמיכה שעובדת בשיטת "העבודה" של ביירון קייטי זה יעשה עבורך את השינוי מנסיון תכניסי לעצמך שגרת חיים אפילו שאת לבד, קחי כלב הביחתה הוא יעודד אותך לצאת מהבית האהבה שלו תרפא אותך , החיות מבינים בלי מילים , יש טיפול בעזרת בעלי חיים אולי תתנדבי לעשות עבודה במקום שצריך 2 ידים עובדות וחיוך , זה ילמד אותך להתחבר לחיים זה כמו הטובע שאומרים תן לי יד , או שאומרים לו קח את ידי ומוציאים אותו מהבים אגב גם בתפוז יש פורום העוסק בעבודה של ביירון קייטי ותץמשיכי לכתוב , הכתיבה זה להוציא דברים ואז אור ואהבה יכנסן למעגל החיים שלך כי את מתמקדת בחסר ובחסך של ההורים , אמרתי לך אני עוברת את אותו הדבר הקשה אבל לא מוותרת לעצמי על כלום אני מתקשרת לחלברים לשאול מה שלומם, ששואלים אותי אומרת בסדר , לפעמים מספרת לרוב מעבירה דברים וככה חיה את היום יום שלי עם כאבי תופת מבלי לצאת מהבית אבל ח י ה מנקה מבשלת ואוכלת פשוט לא ממתקים תנסי לאמץ את הדרך שלי להתמקד בטוב של החיים , את חיה, נושמת לא חסר לך כלום בגוף כותבת לך ובקושי רואה מה כתוב אבל כותבת אז סליחה אם יש טעיות כתיב

תודה על התגובה שלך

אני לא רוצה לעשות תחרות "של מי יותר גדול". מודה לך על התגובה ומאחלת לך רפואה שלמה מכל הלב.

תודה

זו היתה הדרך שלי , מאז שהייתי בת 5 הבנתי מה שלא אעשה לעצמי לא יקרה כלום וכיום שאני בת 52 דאגתי לעצמי גם לחלקת קבר אבל ממשיכה לחיות זוכרת מה כתבתי השבוע על החרם שאחי ומשפחתו עלי אני באמת מבינה אותך הייתי שם עם התחלה של סרטן רירית הרחם שכבתי במיטה ולאט לאט נגמרו הכוחות שלי, כבר לא ראיתי בעינים בכלל אז הבנתי שאם לא אשנה ימיי יתקצרו בצורה משמעותית חפשתי חומר על העבודה שמעתי את זה בTV באחת התוכניות אמצתי את השיטה היא הרימה אותי מהמיטה , הבנתי שהדכאון הן מהתרופות וזו היתה נקודת המפנה שמשם ההחלמה שלי היתה מהירה תנסי לצייר כתום לחשוב כתום זה גם עוזר לנשמה הכואבת כל הזמן מחפשת שיטות לטפס על ההר שממול ע"מ לשפר את החיים להגדיל את הטוב ולא לחכות מאחרים לעשות את זה בעצמי , את תוכלי לנסות את זה? אם אוכל לעזור במשהו , רק תגידי אשתדל לעזור לך באמת כי אני יודעת כמה קשה להתחיל את הדרך

יקירה כוח עליון שלח אותי להגיע לכאן

ולקרוא את שכתבת . אני יודעת שאת לא רוצה שיגידו לך מה לעשות ואת עכשיו במקום של לרחם על עצמך ולהיות עם הכאב }(מי כמוני מכירה את ההרגשה ) וזה בסדר אבל תעשי צעד קטן למען אור קחי את המדריכה שלך ובקשי מימנה לבוא איתך לפדישה של או איי . זוכרת איך פרחת שם איך הצלחת לעבוד ולחיות בערך . נכון כל מי שהיא נפגע מינית ע"י בן משפחה אין לה באמת חיים זה רק בכאילו זה הרבה משחק זה קצת ליד החיים ולפעמים בתוך החיים אבל את זרקת את עצמך לערמת האשפה והחלטת ששם המקום המתאים לך . אז זהו שלא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את שווה הרבה יותר ומה שלא עשו לך בחיים לא שווה את הכאב שאת עוברת . בואי אלומה יקרה צאי אל האור תתחילי עם פגישות או איי בלי ההמנעות עיזרי לעצמך והיקום יעזור לך . את צריכה את הקביים של האוכל סבבה תעזרי בו צריכה תרופות גם סבבה תעזרי בהם אבל תעזרי לעצמך . וכנראה שפנית לאנשים הלא נכונים תעזרי בכוח העליון שלך שיפנה אותך למי שיכול להכיל ולהתמודד עם הקשיים שלך . אנשים לא מתרחקים כי את לא שווה אנשים לא יכולים להכיל את מקרה הזוועה שעברת .ראית פעם ניצול שואה שמתחיל לדבר איך אנשים בורחים הם לא יכולים להכיל את הכל אני כאן במסרים לא מבטיחה שאני יוכל להכיל הכל אבל מבטיחה לא לברוח ועם אני לא יעמוד בדברים אני אומר לך בכינות . אוהבת אותך היו תקופות גדולות לפני שהוצאתי את הדברים בגלוי שנעזרתי במה שכתבת וכל מילה הייתה מפי אז קומי יקירה יום חדש בפתח וצרי קשר עם חבר אואיי אחר שיכול לעזור לך . אל תיתביישי לחזור את לא הראשונה שעוזבת וחוזרת כולנו בתוך המעגל הזה . אוהבת מירה

מקסימה אחת ../images/Emo51.gif

איזה אלוהים זה בחיי... אני אגיד לך מה, הקבוצות פשוט הפסיקו לעשות לי את זה. קצת נמאס לי לשמוע על אנשים שמצליחים והולך להם והכל נפלא והכל סבבה ורק אצלי הכל שחור. אולי בזכותך אני אלך לאיזו פגישה בשבוע הבא. נראה אם יהיה לי כוח לזה. ותודה רבה על המילים החמות. את מקסימה

chenby

New member
אלומה

יש לי המלצה בשבילך לפני שנה וחצי עברתי סדנא מטורפת בשם מהות במקום שנקרא "הומניקיישן" במקום הזה, לא מוותרים לאף אחד, סדנא אינטנסיבית של 5 ימים ואת יוצאת משם חדשה. יש לך גם אופציה להמשיך להתאמן שם ואף להיות מסייעת בהמשך לאחרים - בחינם כמובן, מה שמאפשר לך להמשיך ולהטמיע את הדברים הנכונים והאפקטיביים שאת חווה שם. תכתבי בגוגל ותעשי בדיקה, אולי זה יתאים לך.. לי אישית זה שינה דברים מקצה לקצה.

יפה שלי גם לי לא הכל הולך ועליתי 50 קילו חזרה

אבל אני יודעת שהאוכל עוזר לי כרגע לנהל את חיי ואני קמה בבוקר ולא זורקת את עצמי לבור של איכס יחד עם האוכל . הקבוצות נותנות כוח כי מה לעשות יש משהוא בדרך הזאת של או איי שמציל חיים אוהבת אותך מאוד . ואת יפה ומיוחדת וחכמה ואהובה ואת לא יודעת לכמה אנשים את נותנת כוח דרך הבלוג שלך אז תני לעצמך צאנס כי מגיע לך

למעלה