ימים קשים עוברים..

ayelet102

New member
ימים קשים עוברים..

שלום אולי יש לכם רעיונות בשבילי אין לי מושג מאתמול מצבי מחמיר אני מרגישה חולשה נוראית יותר בחילות והקאות המעי הרגיז משתגע חשבתי אולי זה מזג האויר אני מפחדת שמצבי פתאום חוזר אחורה ולא עשיתי שום דבר חריג אשמח לדעתכם :(

dorgad

New member
היי איילת, אני לא זוכרת אם כבר../images/Emo20.gif

נפגשנו, אבל אני בטוח זוכרת שאני לא זוכרת אם את ממחלקת הפיברו' או ממח' התת"ש. בכל אופן, את בוודאי כבר יודעת שהתסמונות החביבות האלה באות בגלים, ושאחרי כל נסיגה יש הטבה. לא פירטת מה מחמיר מעבר למעי ה"חוגג", אבל באמת ייתכן שלחילופי העונות יש השפעה - אנחנו והרגישויות שלנו... את המעי כדאי להרגיע באמצעות תזונה מתאימה - מזונות לא חומציים ודייסות "מרפדות" כמו סולת ו/או אורז יכולים להועיל. והכי חשוב - להגביר שתייה (מים, חליטות צמחים מרגיעות). לא יודעת מה עוד לייעץ לך, כי אין די פרטים בהודעך, אבל זה מה שיצא לי. מקווה שהמצב ישתפר במהרה, דור

ayelet102

New member
היי דור

תודה על ההמלצות לי יש פיברו והיום זה בטוח לא היום שלי המצב שלי ממש נורא מדובר על חולשה קשה ביותר תת חום ממש אני מרגישה כמו שפעת ואין לי חום מדדתי כבר פעמים 35.9 הייתי בטוחה שאני בוערת כאבי רצח בבטן ובחילות ללא הפסקה מקווה שזה מזג אויר אני אשתה תה צמחים דיי התלבטתי עם זה טוב רק בריאות איילת

linar1

New member
איילת לא להתרגש../images/Emo24.gif

זה המזג האוויר
משגע אותנו... גם אני ממש חוויתי אתמול יום קשה, זה יעבור
תחזיקי מעמד - יש לנו מחלה ראומטית וזה משפיע מאוד לא לטובה, כל שינוי במזג האוויר.

dorgad

New member
איילת, בוקר טוב!

מקווה שהשבוע הזה נפתח אצלך במצב של שיפור. דור

engel34

New member
אולי יעזור?

תנסי דיקור זה יעזור לך למעי הרגיז וגם לאיזון האנרגיות בגוף . רפואה שלמה

linar1

New member
אנג'ל מאוד מזדהה עם דעתך../images/Emo127.gif

הדיקור, הידרותרפיה והליכות באמת עוזרים. שווה להשקיע מאמץ, כי ההתחלה ממש לא קלה. אבל בצעדים קטנים אפשר בצורה משמעותית לשפר את איכות החיים...

linar1

New member
מה בדיוק../images/Emo35.gif

את עושה. באופן עקרוני התוצאות - אינן באופן מיידי. זה לוקח זמן

ayelet102

New member
אני עושה

הליכה דיקור כבר הרבה טיפולים ונכון זה מקל קצת צמחי מרפא סיניים ויטמינים מתיחות וגברת B המליצה לי על תוכנית פילאטיס כל יום בערוץ החיים הטובים ממש אחלה ועדיין על הפנים :(

linar1

New member
גברת B../images/Emo57.gif אכן מקסימה

ואני אוהבת את הגישה שלה לחיים. הלוואי ותכנס לעתים יותר קרובות לפורום ותכניס קצת
לחיים...

linar1

New member
אני בעד הניצחון המשותף../images/Emo131.gif../images/Emo48.gifשלנ

לנוח לנוח לנוח - גם אם לא עשית

שום דבר חריג, יש המול דברים "קטנים" שמפעילים את הטריגר. זה יכול להיות משפט שמישהו אמר לך, זה יכול להיות משהו שזורם אחרת ממה שרצית. התגובה הראשונה: לעצור!! כשאת נחה - נסי לחפש מה מתוך מה שקרה יכול "להפיל" אותך. עשי עבודה ברמה אחרת: רגשית, מודעת, רואה ולוקחת אחריות. הגל יעבור.... עד הטריגר הבא. ככל שתכירי יותר לעומק את הכוחות הפועלים, כך יהיה לך פשוט יותר. כן, גם פשוט יותר לקבל את הנפילות הללו, וגם לצאת מהן מהר יותר. לנוח אמרתי? זה יעבור!!! השאלה היא רק כמה זמן זה ייקח

ayelet102

New member
לנאוה

תודה רבה אבל מכיוון שאני בחופשת מחלה אני מן הסתם לא זזה המון ולנוח אני נחה בכל אופן עושה קצת ספורט לא יודעת חולשה נוראית הבטן משתגעת כבר המון זמן מקווה שתחלוף במהרה אחרת..יש לה עסק איתי תודה :) ננסה להתמודד

B Positive

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם נאווה והסבר...

אז ככה ... לפי הבנתי וזכרוני נאווה מדברת לא רק על מנוחה פיזית אלא גם ואף יותר על מנוחה נפשית. תפנימי שכמות האנרגיה העומדת לרשותנו היא מוגבלת, תדמי לעצמך שיש לך ברכב רק מיכל דלק אחד לשבוע הקרוב ותנסי לתכנן, כיצד את משתמשת באותו מיכל. כאשר את נמצאת בסוף המיכל גם השימוש ברדיו ובמזגן (לעניננו - מחשבות) יכולים לעשות את ההבדל ולהביא לנפילה. לקח לי זמן עד שלמדתי (ותודה לנאווה שלא התייאשה מלהסביר לי) שמנוחה פיזית לא שווה הרבה כאשר המוח רץ לעשרה כיוונים. אז תווסתי את עצמך... תחלקי את האנרגיה לצרכים פיזים ונפשיים... כי גם מחשבות גוזלות לא מעט אנרגיה. תזכירי לעצמך מדי פעם לנתק את המתג (ההוא שם מאחורי האוזן הימנית) וכמו שנאווה כתבה לך "התגובה הראשונה: לעצור!! כשאת נחה - נסי לחפש מה מתוך מה שקרה יכול "להפיל" אותך. עשי עבודה ברמה אחרת: רגשית, מודעת, רואה ולוקחת אחריות.... ככל שתכירי יותר לעומק את הכוחות הפועלים, כך יהיה לך פשוט יותר. כן, גם פשוט יותר לקבל את הנפילות הללו, וגם לצאת מהן מהר יותר." וכמובן ביס ביס לא לנסות לבלוע הכל בבת אחת!

למעלה