ימים ספורים

*קסנדרה

New member
ימים ספורים

ימים ספורים כתינוק החבוק בזרועות אמו היונק משדיה את סם החיים התכרבלת בחיק אישה ושיוועת לחזור לשם היי לי אם, היי לי אהובה אחזי בידי ואל תרפי לטפי את פניי, הישירי מבט האם את מפחדת? ימים ספורים עוד אביט בך תנצרי מבטי עוד מעט, מילות אהבתי ידומו נשקי נא את פי בינות לסדינים הלבנים המוכתמים באודם הדם נבראת ובאת אל העולם תמו ימיך ונאספת על עמך קסנדרה

צירוף מיקרים משעשע

ראי את תגובתי :) כי בזמן שאני כתבתי את השיר את כתבת משפט ממנו

לשירך טעם מוכר...

לשיר שכתב אותו ביאליק ``הכניסיני`` טעם הפחד, האהבה והתום... (אולי גם כיסופים) התום - גם במשמעות של סוף וגם במשמעות של תמימות מדהים !!! נפלא !!! מתרגשת ממנו ממש כשם שאני מתרגשת מביאליק ומבקשת לצטט את השיר כהקדשה לך משוררת נפלאה : הכניסיני תחת כנפך - חיים נחמן ביאליק -------------------------------------------- הכניסיני תחת כנפך והיי לי אם ואחות ויהי חיקך מקלט ראשי קן תפילותי הנידחות ובעת רחמים בין השמשות שחי ואגל לך סוד יסורי אומרים יש בעולם נעורים היכן נעורי ? ועוד רז אחד לך אתוודה נפשי נשרפה בלהבה אומרים אהבה יש בעולם מה זאת אהבה...

saharur

New member
פרידה(ממוחזר)

אהבתינו מקודשת בדם חייך, כמו ליבו השפוך של מלאך בכותונת פסים, כמו להבה מרצדת על מסך האמת. כתם הדם על בגדך הלבן, זעק, אך ללא מילים, זעקת קרב מאוחרת.

למעלה