ימים לבנים

שמים1

New member
ימים לבנים ../images/Emo79.gif

שמש קיץ קופחת על דמעותייך על רגעי געגוע הכלואים בחביוני ליבך. נוגעת בשפתותייך קרות הן כמו שיש עינייך מחפשות זיכרון דומם. קחי לך צליל מליבו למזכרת נגני בו כנבל ללא מיתרים. אל תעצרי את הפריחות את חומה של השמש שימי פעמייך לימים לבנים.

odo13z

New member
ימי סליחה......./images/Emo66.gif

אצבעות שליטפו לא אמרו דבר שקר מבט לא כיזב עלי שלכת רבים כיסו אדמה וזרע חדש שניזרע בחיוך...מדימעה לא היה בו הכוח לצמוח לפרוח..... עינים נלכדו בזיכרון דומם.... קחי צליל מליבי למזכרת.... אל תאשימי אותי.... שימי פעמייך לימים לבנים כי יש בך....רק יופי.... רק חיים.....

ים התכלת

ים התכלת אותך מצייר רכה, ענוגה ובוהקת בגלים הקרבים אל החוף ובשמש אשר את המים חובקת. ים התכלת אותך מצייר עירומה, חושנית ולוהטת בנחשולים הנוהים אל החול ובחמה אשר את המים נושקת. ים השחור אותך מצייר קשה, עמומה וכואבת בגלים השבים אל האופק ובערב אשר את המים עוטה. ים השחור אותך מצייר כבויה, נחבאת וצוננת בנחשולים הנעלמים אל העופל ובליל אשר את המים מכסה.

ברבאימה

New member
אשד

כאשד לבן אעמוד על החוף הגלים לוחכים כפות רגלי הים רוגע שלא כסערת רוחי. אני מוטלת על חצץ דוקרני מנצנצת אל שמש קופחת יוקדת אל תוך חריצי נשמתי בוהקת בנימי הכמוסים ואתה עומד מולי נפעם בעיניך הייתי מצויירת אל תראני כך, בן אדם בליבי אליך בוערת. לא תמונה אנוכי ולא פסל קר כגלים לא שוקטת רוחי עד יבוא אהובי היקר לתוכי.

שמים1

New member
ים התכלת ../images/Emo79.gif

ים התכלת מצייר אותי רכה גלים לוטפים שרים לי געגוע יד מושטת מוחה דמעה מלוחה מכסה את קמטי הזמן . רוח חרישית מלקטת בדממה מבטים משמורות עיניך, עוטפת ליבך בכחול. ענן אפור מוטל על פני רקיע נושא צלילים רכים בדממה.

יערית 1

New member
נוצרת

נוצרת מתק נשיקותיך שהרעידו בסערה נשמתי פותחת עוד צוהר ללכוד מילים מלבבות. בהמיה רוגשת חובקת אותך, בדממה נוצצת מביטה בדמותך, כגלי ים באדוות סוערת עת ירחש גופי כגחלים לוחשות.

למעלה