ימים בטוחים

אם 12 שעות טיסה לא היו מפרידות

בינינו, החיים שלי ושלו (במיוחד שלו ;)) היו יפים כרגע

כן, תתגרה בי כשאתה

במיאמי ואני בישראל

אם תשתמשי בפוסטינור

יותר מידי, סביר להניח שלא תצליחי להגיע למצב שזה לא יהיה יעיל כי זה יפגע לך ברחם אז.. בבקשה. ואלון, גראס משתנה למצב שלאט לאט, אחרי שימוש קבוע וממושך, ההשפעה פוחתת וזה כבר לא משפיע כמו בהתחלה או משהו כזה

אני לא יודעת לגבי הפגיעה ברחם

אבל בוודאות שככל שתיקחי יותר (אפילו השני שתקחי) היעילות שלו לא תהיה כמו של הראשון. ואל תתחילי להתווכח איתי זה עובדות רפואיות אני מבינה בזה טיפה יותר ממך

כל אידיוט יודע שאסור

להשתמש בפוסטינור יותר מידי פעמים ושהוא לא תחליף לאמצעי מניעה, כי הוא מסוכן ברמה מסויימת. זה רשום בכל מקום וגם על החפיסה עצמה. הוא פוגע ברחם וביכולת שלך להכנס להריון. זה יכול לקרות אחרי 4 פעמים וזה גם יכול לקרות אחרי פעמיים. פוסטינור לא מאבד מהיכולת עבודה שלו כי הוא פוגע לפני שהוא הופך ללא יעיל. ועם כל הכבוד לעובדה שהיית חובשת או מה שלא יהיה, 8 חודשים של קורס לא הופכים אותך למומחית בעניין. תאמיני לי, אני יודעת. ואם לא ידעת עובדה כל כך פשוטה וידועה לכל בעל מום בערך, כמו זה שפוסטינור פוגע ביכולת להכנס להריון - אז אני מעדיפה להתעלם מהעובדה שאת חושב שאת מבינה בזה טיפה יותר ממני. (בפוסטינור, לא ברפואה).

ToryMaster

New member
זה לאו דווקא נכון

ברמת התיאוריה - השפעת התרופה פוחתת ככל שמרבים להשתמש בה, זה לא סותר שום דבר שאת אומרת, בעצם.

כל תרופה מאבדת מההשפעה שלה ככל

שתשתמשי בה יותר. ואני לא מדברת עליי בתור חובשת, המפקדת קורס שהייתה לי היא אחות מוסמכת... את רוצה להתווכח איתה גם? עם אחות? או שאת בסמכות מעליה איזה רופאה או משהו שאת מרשה לעצמך לזרוק עובדות רפואיות לא נכונות?

תקשיבי, אני אכתוב את זה

עוד פעם אחת וזהו, כי אחרי זה זה כבר יהיה גובל באטימות וטיפשות מצידך. פוסטינור זה לא כמו כל תרופה אחרת. אסור להשתמש בו יותר מידי פעמים כי הוא מסוכן. אז לפני שהוא בכלל יהפוך ללא יעיל - הוא יגרום לך לנזק. את מבינה?

Shusho

New member
לפני שהיא מספיקה לאבד את ההשפעה

היא גורמת לך כזה נזק לרחם ולמערכת ההורמונים והרביה שלך בכלליות, שלא צריך להשתמש בה יותר כי אין סיכוי שתצליחי להכנס להריון.

TheBeast

New member
זה לא נתון אפילו לוויכוח...

הגלולה הזו מכילה כמות הורמונים שגורמת לשיבוש יחסי של האיזון ההורמונלי בגוף האישה. אם לא לתקוה ארוכה, לקצרה. אבל מכיוון שאנחנו מתייחסים כאן לנטילה שנחשבת כ"מאסיבית" [אפילו שש פעמים בשנה, למשל, יחשב מבחינתי לדי והותר]- יש כאן השלכות לטווח הארוך. הגוף לא מצליח אפילו לייצב את עצמו כדי להיכנס למחזור הסדיר ולקבלת וסת סדירה, לפני שאת משבשת לו שוב את האיזון. הורמונים זה הורמונים. לא לחינם מינונים שונים גורמים לתגובות שונות, ההשפעה משתנה ושונה. ויכולה גם להיות מסוכנת. כשאת נוטלת פוסטינור יותר בתדירות גבוהה יחסית- זה מסוכן. וראוי שתשאלי את האחות הזו שוב, כי גם אני דיברתי עם מספיק אחיות ורופאים שיאמרו אחרת
ומעל הכל- אין שום סיבה להשתמש בפוסטינור יותר מפעם אחת. וגם זה יותר מדי

בוא נגיד שאם מישהי משתמשת בה בפעם

השלישית כבר, הרחם שלה לא דפוק לגמרי עדיין ועדיין יש את הסיכוי של ההריון. אבל אחוזי ההשפעה שלה יורדים בלי כל קשר עזוב חוק תרופתי לכל דבר ככל שמרבים להשתמש בתרופה מסויימת-ככה היא משפיעה פחות

TheBeast

New member
ספציפית לגבי הפוסטינור-

לא נראה לי שיעילות הגלולה תפחת. זה כמו לומר שיעילות גלולות למניעת הריון כגון 'דיאנה'- יורדת לאחר כמה חודשי שימוש!

למעלה