ימים בטוחים

jarol

New member
ימים בטוחים

מה הם? האים הם באמת בטוחים? מתי הימים הבטוחים ? ועוד שאלה... האים פוסטינור יכול לפגוע בפוריות האישה לאחר לקיחתם מספר פעמים במהלך החיים? ולסיום, הפלה ראשונה יכולה לפגוע באפשרות לילדים בעתיד? תודה.

נתוש ז

New member
כל מה שאני יודע להלן:

1. פוסטינור לא אמור לפגוע בפוריות..אבל הוא כדור לא בריא בכלל. 2. מה שאני יודע לגבי הפלה ראשונה זה שמתחת לגיל 16 זה חינם.... אבל לרוב (רוב מאוד גדול) אין ממנה נזקים להמשך-אף על פי שנזק אפשרי. 3. הימים הבטוחים אם אני לא טועה הם הימים שמייד לאחר המחזור. אך הם לא בטוחים לחלוטין וניתן להיכנס גם בהם להריון.

Krishi

New member
אין כזה דבר ימים בטוחים, תשכחי מזה

בכל דבר יש סיכונים, השאלה היא עד כמה הם גדולים. גם בשימוש מרובה בפוסטינור וגם בעת ביצוע הפלה יש את הסיכונים של פגיעה בפוריות של האישה (וזה גם תלוי בגוף של האישה, כל אחת שונה מאחרת). במקרה של הפלה אפילו קצת יותר מפוסטינור. אבל בכל מקרה זה לא שכיח במיוחד.

מעיןבר

New member
תשובה

אין ימים בטוחים הימים הבטוחים שיש הם הימים שבהם משתמשים באמצעי מניעה. כל טיפול הורמונלי יכול להיות בעל השלכו שונות על הגוף, כולל על פוריות, אך סביר להניח ששימוש חד פעמי אחת לתקופה ארוכה לא יגרום לבעיות. ועדיין, רצוי להשתמש באמצעי מניעה ולמנוע בכלל את השימוש בפוסטינור. הפלה היא היום תהליך יחסית בטוח, במיוחד שאיבה וגרידה בשבועות המוקדמים של ההריון. עדיין, אין בטחון של 100% ואחרי הפלות יכולות להיות הידבקויות בחלל הרחם שיגרמו בתיד לבעיות בכניסה להריון והחזקת הריון. אם אפשר להמנע מהפלה והריון זה עדיף. דבר אחרון - אם אינך מסוגלת לקבל אחריות על מניעת הריון ומחלות, אינך בוגרת מספיק כדי לקיים יחסי מין.

ToryMaster

New member
מעיני ../images/Emo99.gif

שתדע שבשלישי עברת ממש לידי בטקס והחזקתי את עצמי בכוח לא לקפוץ לחבק אותך מול כולם :$

מעיןבר

New member
למה לא???

הייתי כל כך שמחה להכיר אותך סופסופ! כל כך שמחתי לפגוש את שגיא וראיתי גם את נמש מרחוק. קיוויתי שניפגש ולצערי שגיא לא הצליח לארגן לי פגישה עם leather כי כבר היינו בדרך החוצה

Eve69

New member
אז

אלו הם בערך ה-14 הימים הראשונים אחרי המחזור אבל אומרים שגם במחזור אי אפשר להכנס להיריון. יכולים להיות שינויים בגוף שלך ולכן זה יכול להיות או לפני או אחרי ה-14 ימים הללו ואין להסתמך על זה. השתמשי באמצעי מניעה. פוסטינור לא פוגע בפוריות אבל עם כל פעם היעילות שלו פוחתת לכן יש לקחת אותו רק במקרים שנקרע הקונדום או שבטעות קיימת יחסי מין ללא אמצעי מניעה (כן, זה אפשרי. אנשים "בטעות" שוחכים אותם). אחרי כל הפלה בגילאי הנעורים יש יותר ויותר סיכונים, עפ"י מה שאני יודעת זה שיש 70% אחרי כל הפלה בגיל צעיר- להפוך לעקרה עקב סיבוכים שונים ואי יכולת הגוף לעמוד בזה.

ככל שתיקחי פוסטינור בחייך

השפעתו תפחת מפעם לפעם... ואין דבר כזה ימים בטוחים, כשאת במחזור את יכולה להיכנס להריון (אבל רק מה שהסיכוי הוא שואף לאפס)

תפחת מפעם לפעם?

מה זה נראה לך גראס? אם היא תקח הרבה פוסטינור רוב הסיכויים שזה יפגע לה ברחם והיא לא תוכל להביא ילדים אין לזה שום קשר להשפעה

ועוד בנוסף

זה היה בתקופה שהייתי בקורס חובשות, המפקדת קורס שלי היא במקרה אחות מוסמכת וגם היא אמרה לי את זה והא שאלה אם זו פעם ראשוה שאני לוקחת את זה (כי הייתי צריכה אישור מיוחד לצאת מהבסיס לקנות את זה אתם יודעים זה לא בדיוק נמצא בחר"פ) אז אם את לא מבינה ברפואה אל תדברי סתם באויר.

Cheese feet

New member
אני אומר את מה שחברים שלי אמרו לי

סה"כ אני לא מעשן.. יכול להיות שאת צודקת כי הם כבר לא מסתפקים בזה ומתחילים לקחת טריפל סיז וכל מיני שטויות כאלה

למעלה