ימים אפורים בחיים.

ימים אפורים בחיים.

ימים אפורים שבא לצעוק..לשמים. ימים אפורים שבא לשפוך...את הלב. ימים אפורים הורידו גשם כדמעות זולגות ואז השמים יתבהרו וכך החיים.

odo13z

New member
ימי שיר אהבה....../images/Emo66.gif

כל אדם רוצה שיר אהבה...... כזה...שיהיה איתו תמיד שאהובתו תלחש באוזנו בלחש תלאט.... שיר שיעלה במחשבתו.... כשאותה יחבק או רק יעלה את זכרון החיבוק בעיני רוחו...... שיר שייפזם לעצמו או אפילו יישרוק...... בנפש קלה......וחפצה עת יחזור לביתו.... וידע.......שאין חשש.....אין דאגה..... אהובתו.... מחכה......אוהבת...... שיר אהבה... כמה רחוקה. daydream

בימים כאלה,,

הדמעות זולגות נוטפות כגשם זלעפות,, תרוקן את העננים שבנפש,, תוציא את כל הרפש,, תישאר צלול ורענן,, חזק ואיתן, כי בסוף "החורף",, ממתין אביב לוטף בניחוחות פריחה בנפש עלצה ושמחה ושוב ילבלב הלב.

ריקי די

New member
מסך

העולם סגר עלי במילים חסרות ממשות והיתה בי מין שקיקה שכזו לפענח רוחות, לצרוח אותיות שניקרו בי לשווא. חשכה חסרת דימויים ואינני מיטיבה להלך בתוכה, עננים סורגים מסך כבד לכסות את מוחי.

odo13z

New member
הכל ייסתדר........../images/Emo66.gif

והכל ייסתדר לטובה והלב יישקוט אוכל שוב לנשום... לפעמים איני מבין כבר איך......ואיפה אני חי הרסתי כל זכר לסדר בחיי שברתי חוקים.....הפרתי כללים אולי .....שיקרתי קצת פחות......לעצמי... והכל ייסתדר לטובה והלב יישקוט אוכל שוב לנשום... לצאת מהחושך לאור כך פתאום עלול להיות מסוכן....... בעיניים לצרוב.... די סביר לטעות.....לשגות בצעדים כמו תינוק שלומד להלך....קמים....נופלים והכל ייסתדר לטובה והלב יישקוט אוכל שוב לנשום... שגיתי......טעיתי.....הבטחתי.... התחרטתי.... רציתי.......חששתי.......אהבתי חדלתי........ ושוב התאהבתי....... והכל ייסתדר לטובה והלב יישקוט אוכל שוב לנשום... יילדי האהובים אל תכעסו עלי......אני פה כתמול שלשום....אולי טיפה שונה.... לא מעמיד פנים.......לא "אבא מושלם" כמו בספרים......אבל אוהב אתכם כמו......שהייתם קטנים והכל ייסתדר לטובה והלב יישקוט אוכל שוב לנשום... אהובתי שלי...... עבר עוד יום........... ועוד אחד החל.......גשם.......וקר. והכל ייסתדר לטובה והלב יישקוט אוכל שוב לנשום...

ריקי די

New member
פעימות

כשהכל מסתדר ואתה מתעורר ורק אפלולית מחזירה מבט שם בקצה הענן עוד ישב מלאך ועוקב אחר הלב.. אתה היודע להחזירו אל פעימותיו ולעוטפו בעיניי אהבותיו.

../images/Emo203.gifהכל מסתדר

וחכם אמר לי שאין סתם..אין סתם בעולם חוויות עברתי בכיתי ושמחתי אהבתי ונאהבתי כאבתי דמעתי נפגעתי והתאוששתי ואהבתי מחדש הכל מסתדר ואין סתם, בנאדם החיים כגלי הים סוערים שוצפים גועשים ושלווים מתגלגלים על המים..ובנתיים חייך חבק ואהוב כפליים... כי הכל מסתדר ואתה זורם בחיים בקצב מסחרר מגיב ופועל כשעון מעורר אל נא- אל תיעצר... חייה את החיים, כמו סוס דוהר... כי הכל מסתדר על האהבה אל תוותר היא אותך ואתה אותה תאתר ונפשך תרוגש פי כמה יותר... כי הכל מסתדר. ביום האתמול- היזכר היום ומחר נשמתך תואר. ועל כל מכשול תתגבר. כי הכל מסתדר- עובר.

שמים1

New member
מבט עיניים כבה

בימים אפורים נטולי ניצוצות דלה זכרונות מארונות שבלב, חיוך משומש להכהות הכאב. מבט עיניים כבה הדלק בנר עם ניחוחות געגוע גרש עצב מנקבוביות עורך.

למעלה