כשאי הייתי בישיבה זה היה רק יומיים. איך זה קפץ ל3? למי יש רעיון מה אפשר לעשות בראש השנה, רק לא בבית? אין לי כח לגנרטור שנכבה באמצע, ולמים שנגמרים בדוד, ובשקט צריך לפתוך את הברז שממלא את הדוד, בלי שאבי שם לב. יאללללהההההההה רעיונות.....
גם לי אין כוח לחג כזה ארוך בבית של ההורים שלי...זה סיוט.אי אפשר לעשות כלום.ורוב היום אין חשמל בבית בגלל השעון שבת... והאורחים שבאים לישון אצלנו...וכל הבלאגן.... לפני שנה,גרתי מחוץ לבית של ההורים,בגלל שעבדתי באילת.אמנם היה סיוט לעבוד בשבתות וחגים (זה ממש לא נעים ונותן תחושה נוראית) אבל כל כך נהניתי לחגוג את חגי תשרי בצורה שונה.זה היה ממש כייף!
בהישמע קול הקורא "אלול"!!!!!!! כל איש ישראל מיד יאחזנו פלצות מאאאיייייימת הדין. אוי אוי אוי. ומספרים על ר' [השם הושמט. יש לי כבוד לרבנים]............ למי שלא יודע. יש לפוסט הזה מנגינה מיוחדת מתנגנת כזאת.
שבא בראש חודש אלול להגיד שיחת מוסר, הוא נכנס ל"היכל" וראה שאף אחד לא שם כי כולם הלכו למשחק של ביתר אז הוא צעק על הבחורים הבודדים שהיו שם "אלול זה ראשי תיבות אני לדודי ודודי לי ולא אוחנה לחרזי וחרזי לשער" אח אח איזה ימים איזה ימים היו לא הימים בישיבה, הימים שאוחנה וחרזי שיתפו פעולה....