ימות המשיח?...

amitp

New member
ימות המשיח?...

הוא חינמי, הוא תומך בעברית והוא... טוב, תראו בעצמכם...
Minimo.

amitp

New member
אפילו המסרים עובדים כמו שצריך...

(אבל לזה אין לי סקרינשוט). האם סופסוף מסתמן כאן דפדפן נורמאלי?...

amitp

New member
הוא עדיין לא השפן של אנרג'ייזר

אבל בהחלט לא מה שהיה פעם. סביר לגמרי על 4700 כל עוד מקפידים על הנקודות הבאות: 1. את התוכנה מתקינים רק על הזכרון הראשי, לא כרטיס הרחבה. 2. ושיהיה כמה שיותר זכרון כזה. 3. חיבור אינטרנט דרך BT או WIFI, לא AS. נסיון לעבוד עם AS והמכשיר מתחרפן, לפי דעתי גם בגלל זליגת זכרון וגם בגלל איטיות. 4. בשביל Layout מורמאלי - להכנס לPreferences, לבטל את הופעת הBAR הצדדי המיותר. במכשירי VGA לבטל גם SSR ולעבור לDesktop Mode. 5. אם רוצים עברית צריך לעבוד בלי תמיכה עברית פעילה על המכשיר אלא רק פונטים (בקרוב אני מקווה שיהיה לי פתרון לנושא הזה). בינתיים, באיירון ניתן לבטל זמנית היפוך.

AYELET1

New member
בקיצור אני חושבת שלעת עתה

אשאר עם המובנה. אינני מסוגלת לסבול את האיטיות המעצבנת. תודה בכל אופן

ירון316

New member
ניסיתי את שניהם אישית

ואני לא חושב שיש לנטפרונט מתחרה באיזשהו פרמטר. התמיכה של נטפרונט (בגרסא 3.3) בג'אווה ובעברית היא ללא תחרות, מה גם שהמינימו, לפחות בגרסאות הקודמות, תוקע את המכשיר במהלך השימוש. אני בעד הנטפרונט, גם אם הוא בתשלום.

AYELET1

New member
הנטפרונט גם כן איטי וכבד

באופן בלתי נסבל לטעמי מתכוונת לנסות את המונימו

ירון316

New member
דווקא הגרסא החדשה מרגישה קלילה

אני מריץ אותה על מיו 180, מכשיר איטי לכל הדעות, עם כרטיס WIFI שגם הוא מאט את העסק ביחס למכשיר עם WIFI מובנה, והיא עובדת בצורה מהירה יחסית.

shemhofshi

New member
אם תנסי, תוכלי בבקשה

להשוות אותם מבחינת העומס על המכשיר? ניסיתי את הנטפרונט והוא היה כבד מידי על דל x51v.

Darwin Rules

New member
ניסיתי את ה- Minimo...

הוא בהחלט לא כבד כמו בעבר, והתמיכה שלו באתרים מורכבים מצויינת, אבל משום מה בניגוד לעמית אצלי העברית הפוכה, אני משתמש בעברית איירון, האם עוד מישהו חווה זאת?

amitp

New member
בטל את התמיכה העברית במהלך

הגלישה. Minimo הופך את העברית בעצמו (עם תמיכה עברית פועלת מתקבל אפקט של הפוך על הפוך)

amitp

New member
דרך אגב, אודה לך אם תוכל לצרף צילום

מסך של העברית ההפוכה, זה יועיל לי לצורך כתיבת patch תיקון לבעיה.

Darwin Rules

New member
עוד בעיה חוץ מהעברית ההפוכה...

אי אפשר לכתוב בעברית, יוצא ג'בריש. באמת כאשר ביטלתי את התמיכה בעברית, הדפדפן עבד מצויין, אך שוב בלי אפשרות לכתוב בעברית... בקשר לתמונה, אני אשתדל לעלות היום יותר מאוחר.

amitp

New member
--->

כנראה שניסית גרסא ישנה של מינימו (נסה את החדשה, עדיף מהnightly build האחרון). אני טרם ראיתי את נטפרונט (ובדקתי עם 3.2) תומך בתפוז או בנענע כראוי.

Alvie Singer

New member
התקנתי אבל יש בעיה...

כשאני מגיע לדף הבית (גוגל ברירת המחדל) ורוצה לכתוב שם משהו או בשדה הכתובת משהו, בתוכנות אחרות צצה לי מקלדת וירטואלית (יש לי עברית רונלייט ו ASUS A639), עכשיו כשאני מנסה לכתוב משהו ועומד על שדה, אין לי שום מקלדת...

למעלה