ימות המשיח

מבהיל על הרעיון

התגלות ממש של רוח הקודש (וי"א משחרב בית המקדש ניטלה... וניתנה...)

Le Fay

New member
מבהיל לשמוע בורים שחצנים משכתבים

היסטוריה מהשרוול, ועיני חסידיהם השוטים טחו מראות את סימני השיטיון.

איך מלאך ליבך להלעיז במלאך האלקים

הלא הוא מורנו ורבנו המקובל הקדוש מרן בניהו שמואלי, שיש הטוענים כי הוא יורשו של זקן המקובלים הרב כדורי. וכידוע מדברי הגמרא שמא קא גרים. ונקרא הוא על שמו של בניהו בן יהודע ראש הסנהדרין למלך דוד, מלכא משיחא. ועליו נאמר "בן איש חי, רב פעלים, מקבצאל". והיה שר צבא. ומקום קבורתו על יד הני קדישאי האמוראים אביי ורבא, שי"א שהם משורש נשמתו. ולמקרא דברייך נזדעזעה אר"י ת"ק פרסאות על ת"ק פרסאות ושפיותה שבה אליה והיה נחת רוח לפני כיסא הכבוד

Le Fay

New member
אני מוחה בתוקף!

מעודי לא האשימו אותי שתרמתי לשפיותו של מאן דהו, או שגרמתי איזו נחת לכסא הכבוד; ואצלנו בית הכבוד וכסא הכבוד היו תמוד כינוי בלשון נקיה למשו אחר. החתימה שלך מה-זה-מתאימה לתיאורים הפלסטיים של אליזד מהישיבה!

שחקי שחקי

גם בפמליה של מעלה צוחקים

יש לו הורים? א``כ שוה להמתין למשגיח.

``והיה כי ינבא איש עוד ואמרו אליו אביו ואמו יולדיו לא תחיה כי שקר דיברת בשם יהוה! ודקרוהו אביהו ואימו יולדיו בהנבאו...ולא ילבשו עוד אדרת שיער למען כחש`` וימים ידברו האם הוריו המוכרים הם באמת הוריו הביולוגים? שאין לדעת אם לא זינתה אימו.

admor

New member
פלמוני אולי תגיד משהו?

לזרוק פסוקים ולמלא את הפורום בבוקי סריקי זה נמאס אחרי הפעם הראשונה. בקיצור אם אין לך מה לומר אל תגיד את זה כאן.

כמה מזל שאין זה זכריה הנהרג!

אני מבין מדוע בחרת להתמודד על הילד 3 פעמים כאליה התשבי, שהלא כבד עליך להתמודד עם פשטות פסוקי התנך. ואם הנך בציפיה דרוכה למלאך הברית, עליך לדעת שאין הוא תוכנית כבקשתך! הלא הוא כאש מצרף! ואל תשכח שבביאת המשגיח >והנשים תשגלנה< וע``כ כדאי לך להקדים להתחתן....!

כמה מזל שאין זה זכריה הנהרג!

אני מבין מדוע בחרת להתמודד על הילד 3 פעמים כאליה התשבי, שהלא כבד עליך להתמודד עם פשטות פסוקי התנך. ואם הנך בציפיה דרוכה למלאך הברית, עליך לדעת שאין הוא תוכנית כבקשתך! הלא הוא כאש מצרף! ואל תשכח שבביאת המשגיח >והנשים תשגלנה< וע``כ כדאי לך להקדים להתחתן....!

הוא אשר דיברתי!

כי תצא אש ומצאה קוצים ונאכל גדיש = הרעה הנגרמת בגלל חטאי הרשעים אינה פוגעת ברשעים אלא בצדיקים, וזעום יהוה יפול שם! ע``כ השמר לך ושמור נפשך מאוד פן תיפול חופשי שם.

וכי יאמרו אליכם...

``דרשו אל האובות והידעונים המצפצפים והמהגים, הלא עם אל אלהיו ידרוש בעד החיים אל המתים - אם לא יאמרו אליכם כדבר הזה אשר אין לא שחר`` ודי בזה שכל טפשות הקעבלה מבוססת על דרישה אל המתים, ואף אמונת הגלגול גנובה מהאירנים (אמונות ודיעות סוף מאמר ו)

אתה צודק בהחלט!

כבר הערתי שעל אף שאין הרעה נגרמת אלא בגין חטאי הרשעים, עכ``ז אינה פוגעת כלל ברשעים אלא ``ממקדשי = ממקודשי תחלו`` שנאמר ``כי תצא אש`` ואכלה קוצים=רשעים, לא נאמר אלא ``ומצאה קוצים ונאכל גדיש או הקמה=צדיקים`` שאינה פוגעת אלא בגדיש = להבה תלהט צדיקים באש לא נופח.

אבזץ

New member
פעם ירקן בשוק הכרמל...

היום מקובל. תהיו לי בריאים, אפי' ההצגה גרועה. והתוכן... ימות המשיח - רק הרג המשיח , אחת ולתמיד, וקבורתו עמוק באדמה יקדם את המטרה הנכספת הזו. שנה טובה

אבזץ המשיח מת מזמן!!!!!

מה קרה לך?? .יחי אדונינו מורינו ורבינו מלך המשיח ישו-חבד-שבתאי צבי-.וכוווו לעולם ועד.

rachel437

New member
עבר, הווה, ועתיד.

כבוד הרב לא בקיא בעבר, איך הוא יכול לנבא את העתיד? במלחמת העולם הראשונה מתו 200,000+ 15 מליון, ובמלחמת העולם השניה מתו 20 מליון + 35 מליון. אבל בואו לא נבלבל את הרב עם העובדות.

למעלה