ימות המשיח הגיעו...

סמדר34

New member
ימות המשיח הגיעו...

אתמול מצלצל אצלי ה
והעו"ס ממרכז הקשר על הקו... ה
החליט סופסוף שהוא רוצה להגיע למרכז לראות את ה
שלו. אחרי שנה ויותר שלא עשה זאת ולא ראה אותה הוא החליט שהגיע הזמן. היום סוף סוף יש בי תקווה שהוא באמת החליט לשנות את דרכו ולהתנהג כאב... אני גם יכולה להגיד, שהיום, ה
שלי תדע איך להתמודד איתו. ככה שאני בהחלט מאחלת לשניהם המון
. מי יודע, אולי סוף סוף ל
שלי יהיה אבא, אני חושבת שאחרי כל מה שהיא עברה, בהחלט מגיע לה
כנראה שבסה"כ השבוע הזה שנגמר היום, אף על פי ולמרות הכל, היה שבוע של בשורות נפלאות לאנשים היקרים לי ביותר, נפתח בגט לחברה הנפלאה שלי ונסגר בשינוי דרכו של ה
למען ה
שלי... בהחלט, שבוע נפלא

m i c h a l i

New member
../images/Emo24.gif יופי

אין ספק שזוהי התחלה... בתקווה לדרך חדשה לשניהם מחכה לשמוע איך היה מהצד שלה

../images/Emo24.gif

לא צריך לרתום את העגלה לפני הסוס ... רק ימים יגידו אם כן או לא, בכל מקרה זו התקדמות. בכל מקרה חושב שמכירה את דעתי האישית לגבי "אבא" בכל מחיר ... יש פעמים שעדיף אפילו שלא ... עם כל הכאב שבדבר. חיבוקובי

סמדר34

New member
../images/Emo25.gif

אני חושבת שאין לי זכות למנוע מה
שלי את הזכות לאבא. ולו רק בגלל התקווה הקטנה הזו שמשהו ישתנה... הרי אנחנו תמיד אומרים שאנחנו משתנים נכון
אז מי יודע, אולי גם הוא... ואני בהחלט לא חושבת שזה בכל מחיר. כרגע, מרכז הקשר זה המקום הבטוח ביותר עבור הילדה. ואתה יודע שדרכך אני רואה הרבה מאוד פעמים איך אב גרוש צריך להתנהג לילדים שלו...

ימות המשיח אכן כבר כאן...

(הרי הכל בעיני המתבונן, לא
) מתוקונת, מאחלת לך ול
ה... שהדברים אכן השתנו. מניחה שרק הזמן יגיד. אבל כרגע, בהחלט חושבת שזה משהו שהילדונת המקסימה הזו צריכה... קצת זמן אבא. ואני בהחלט מאמינה בה, שהיום היא תוכל להתמודד איתו
רבה יותר. נותנת לה את מלוא הקרדיט
ענקיקי לשתיכן. (ותגידי... רק גט
יש לי גם 'סדרי ראייה...
)

סמדר34

New member
את קולטת משהו ../images/Emo35.gif

את גרושה
עם סדרי ראיה
ועם אושר ב
ואם ימות המשיח הגיעו, הכל יתנהל לטובה ואולי גם לי יהיו סדרי ראיה
אני כבר חושבת איך להעביר את השעות ואת השבתות שאשאר בהן לבד
וברצינות, מי כמוך יודע את הלבטים שלי בעניין... אז אני החלטתי לתת לילדונת הזו את הקרדיט שמגיע לה... ואני מקוה שהוא יוכיח שהקרדיט שהוא מקבל מהבת שלו שווה את טיפת המאמץ מצידו ואת הדרך הארוכה שה
שלי עברה...

החתולית

New member
וואללה ימות משיח...

בסוף נגלה שאשכרה יש אלוהים (והיא גדולה). לפי האירועים השבוע - הגט של אלינור, הילד הנוסף דה-פקטו למשפחה המורכבת של אביטל, ובטח עוד דברים נהדרים שקרו - אפשר להיות אופטימיים. מחזיקה אצבעות, סמדר, אולי הפעם האיש החליט להיות אבא, כמו שבהחלט מגיע לילדונת שלך.

סמדר34

New member
../images/Emo57.gif

אז מתי ואיך בדיוק חוגגים את הארועים האלו
אני בהחלט חושבת שהגיע הזמן

naama78

New member
../images/Emo141.gif

בהחלט מגיע לה אבא... רק טוב ובשורות טובות

מחזיקה אצבעות לקשר

מופלא בינהם כמה שזה חשוב ולא משנה מי האבא שילמדו להכיר אחד את השניה בהצלחה

avitalp