ים
P preacher New member 30/7/03 #3 יפה מאוד... הדמות מצוינת - אבל הים צריך קצת עבודה. נראה לי שעדיף לצייר את הים יותר ראליסטי - אפילו לעבד צילום - הגלים הנוכחיים לא נראים טוב.
יפה מאוד... הדמות מצוינת - אבל הים צריך קצת עבודה. נראה לי שעדיף לצייר את הים יותר ראליסטי - אפילו לעבד צילום - הגלים הנוכחיים לא נראים טוב.
A amitais New member 30/7/03 #4 מוצלח באווירת הרטרו הכללית. אני לא בטוח שצריך את אפקט הטקסטורה, אני חושב שזה טוב גם בלעדיו. השמיים טיפה כהים לי. לאן זה הולך?
מוצלח באווירת הרטרו הכללית. אני לא בטוח שצריך את אפקט הטקסטורה, אני חושב שזה טוב גם בלעדיו. השמיים טיפה כהים לי. לאן זה הולך?
ב בילי דה קיד New member 31/7/03 #5 תודה על ההתייחסות ../images/Emo20.gif אני נוטה להסכים עם ההערות. לגבי הים אני לא בטוחה שאני רוצה התנגשות חזיתית בריאליזם, אבל בהחלט יש מקום להוסיף קצת נפח. לאן זה הולך? - סביר להניח לתיקייה הולכת וגודלת של ציורים מהסוג הזה - חסרי תכלית ובלי יעוד..
תודה על ההתייחסות ../images/Emo20.gif אני נוטה להסכים עם ההערות. לגבי הים אני לא בטוחה שאני רוצה התנגשות חזיתית בריאליזם, אבל בהחלט יש מקום להוסיף קצת נפח. לאן זה הולך? - סביר להניח לתיקייה הולכת וגודלת של ציורים מהסוג הזה - חסרי תכלית ובלי יעוד..
• •°•Art of madnesS•°• New member 1/8/03 #6 תפסיקי להתעלל בי ככה../images/Emo7.gif../images/Emo19.gif