ים...

ד ס ו ש

New member
ים...

ביום שני אני נוסעת לישון בים עם הנעורים של הקיבוץ שלי ים הוא מקום מאוד רוחני ומשחרר וחופשי בשבילי, ומאוד מאוד מרגיע.. תמיד כשאני בים אני עושה מדיטצית התרגעות בסיסית מאוד רציתי לשאול אם מישהו מכאן יודע על טכניקה מעניינת קצת יותר מעמיקה שמיוחדת לים, (אם יש כזה דבר), או סתם אם למישהו מתחשק לצ'פר אותי בטכניקה חדשה ומרגיעה שמנטרלת אותך מהכל.. אשמח לכל דבר..

אינקה

New member
../images/Emo20.gif מדיטציות ים

א. להקשיב לגלים ורעש הים ולהיסחף עם הצליל. ב. "לתפוס" את השמש השוקעת בדיוק כשהיא נוגעת בים...

smile2life

New member
תוספת קטנה שלי

שבי בקו המיחם, במקום בו אדוות הגלים נשברות על החוף, בצעי את הצעה א. (להקשיב לגלים ולהסחף) בעיניים עצומות ונסי להתאים ולמזג את נשימותייך לקצב הגלים. עוד הצעה היא זו איספי בכף ידך כמות מים והביטי בטיפות כשהן נוזלות מכף ידך, בין האצבעות, סיפרי טיפה-טיפה מאחת עד עשר. חיזרי על התהליך עד שכל טיפות הים תיספרנה....(טיפשי אבל בסוף עובד).

chataka

New member
עוד אחת

שאני אוהבת מאוד, טובה רק כשהים רגועעעע מאוד, שמן פלטה שטוחה, וחזק במיוחד בחושך (אוי, אני מתגעגעת לסיני...)- פשוט לצוף. לצוף על הגב, להרפות את כל הגוף, מאוד קל להבחין איזה איזורים בגוף נוקשים ולשחרר אותם. וגם, כמובן, תמיד אפשר להתפלל :) הים מטהר. תהני.

למעלה