ים to ים אז ככה 127 ק"מ זה התכנון רכיבת שטח קבוצת הנשים חוזרת לשטח.. מירושלים לת"א
אופק דגנית New member 19/2/13 #1 ים to ים אז ככה 127 ק"מ זה התכנון רכיבת שטח קבוצת הנשים חוזרת לשטח.. מירושלים לת"א
אופק דגנית New member 19/2/13 #2 אז לכל רוכבי ה שכאן בפורום אני צריכה אימוני רכיבה שטח ונפח של ק"מ.. אומנם יש מאמן חדש..לבנות רק שמאמן אישי...זה יותר אפקטיבי 127 ק"מ....11 שעות כזה...
אז לכל רוכבי ה שכאן בפורום אני צריכה אימוני רכיבה שטח ונפח של ק"מ.. אומנם יש מאמן חדש..לבנות רק שמאמן אישי...זה יותר אפקטיבי 127 ק"מ....11 שעות כזה...
D drorbar19 New member 19/2/13 #5 יקירתי לא סובל אופניים. ניסיתי פעם והבנתי שמרוב שמרוכזים ברכיבה ושמירת המסלול, בעיקר בשטח, לא רואים בכלל את הדרך. מעדיף ללכת את השביל הזה.
יקירתי לא סובל אופניים. ניסיתי פעם והבנתי שמרוב שמרוכזים ברכיבה ושמירת המסלול, בעיקר בשטח, לא רואים בכלל את הדרך. מעדיף ללכת את השביל הזה.
אופק דגנית New member 19/2/13 #6 פעם בזמנו בגיל 19 כזה שלמדתי נהיגה המורה אמר לי משהו על ראייה רחבה..המסוגלות לראות הכל גם את צדדי הנוף ומה שמעבר לקדמת הרכב גם יש רכיבות מישור עם מסלולים קסומים כנ"ל באופניים אלה אם זו רכיבת שטח עם סלעים וסינגלים צרים
פעם בזמנו בגיל 19 כזה שלמדתי נהיגה המורה אמר לי משהו על ראייה רחבה..המסוגלות לראות הכל גם את צדדי הנוף ומה שמעבר לקדמת הרכב גם יש רכיבות מישור עם מסלולים קסומים כנ"ל באופניים אלה אם זו רכיבת שטח עם סלעים וסינגלים צרים