ים

Paranoid Eyes

New member
חחחח רן אתה קורע אותי!

יכלת לכתוב בהודעה הראשית שאתה מעדיף טיול ג'יפים, במקום לפתוח חדשה
קיצר, כן גם אני מעדיפה טיול ג'יפים.

drnaji

New member
התגובה השקופה שלי:

ים
היום זה היום ה3 ברציפות שאני מבריז מהצבא (הפעם אחרי הדיונים במקום לחזור למשרד שלי ולא לעשום כלום ירדנו אני וחבר בחופ הכרל,עשינו ריצה של כמה ק"מ ואז שחינו, וריצה בחזרה) ונוסע לים
אני גם מאלו ששוחים בשיא החורפ
ולמזלי המשרד שלי בצבא נמצא 5 מטרים מהים
ואני משרת בחיל הים
|שוקל לשנות את שם המשפחה שלי לים
|

drnaji

New member
../images/Emo207.gif רנבל-למה השרשור של הח"ל נמחק?

ראיתי בתיבת המסרים שיש לי 3 מסרים שלא ראיתי בשרשור הזה וכשאני מנסה לראות אותם אני נתקל ב"ההודעה שחפשת אינה קיימת"..

drnaji

New member
סוערים!אך נראה לי שבסופ הצלחתי לשנכעם!

עשינו סיכום ביניים שהוא מין פשרה של העמדה שלי כנגד שלהם ו עוד שבועיים (במידה ושום דבר לא יתחדש) אני אחזור לשם להמשך הטיפולים. יצאתי בהרגשה שהצלחתי במשימה שלי ושהשגתי את המטרה שלשמה נשלחתי בדחיפות לקרייה
האחזקת אצבעות שלך הצליחה
איך היה היום שלך עד עכשיו?

Paranoid Eyes

New member
יופי , סיון שמחה!

אגב, אתה יכול לספר לי.. יש לי סיווג בטחוני סודי ביותר P: חחחחחחחחח וכל פעם שתרצה שאחזיק אצבעות תגיד. לגבי היום שלי? ישנתי וסידרתי את הבית חחח

drnaji

New member
גם טוב,לא?

לצערי סיווג סודי ביותר לא תופס וצריך סיווגים שרק מי שמקבל אותם צריך לדעת עליהם
הוו! אני אשמח! אגב,יש לי חבר דוס שבכל פעם שאני צריך משהו אני שולח לו סמס:"צחי-תפילין ע-כ-שייייייייייייייייייייייייייו!" וזה תמיד עובד! את תהי הדוסית שלי

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo9.gif

דוסית איט איז! אני צריכה להגיד תפילה מסויימת תוך כדי שאני מחזיקה אצבעות?:O

drnaji

New member
לא!העיקר הכוונה! אני סתם נזכרתי בזה אז שתפתי

אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תחזיקי אצבעות בדרך שלך
פינת הלא קשור: (בזמן שהגבתי לך,קבלתי כמה טלפונים וסמסים וסתם בא לי לשתפ) 1.פאק-מחר יש לי מסדר ב8 בבוקר
אבל יאללה אני אבריז ב12 הביתה (המפקד שלי בחו"ל
). 2.זין-שתי הפקידות שלי רבו היום = מחר אני צריך לשמוע את שתיהן בנפרד ואז לעשות סולחה בינהן |ההוא מהפרסומת של חומס אחלה| 3.יש-החבר הכי טוב שלי שלח לי סמס שפעם הראשונה בחייו מישהי יורדת לו |מברוק| 4.אני רעבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!זזתי לאכול ספגטי

Paranoid Eyes

New member
חחחחחחח

1. כל הזין. 2. תשים להן זירת בוץ, עדיף. 3.WTF!??! חחחחחחחחחחחחחחחח 4. אפשר גם?:O

drnaji

New member
ב-ז-ר-י-מ-ה ../images/Emo26.gif

1.באמת כל הזין! התעצלתי לקחת את הכובע קצינים (בחיל הים הכובע קצינים הוא כמו הקובע של פאפי |דא סילור מאן טו טוט|) וכל הזמן דחיתי את ההליכה לאפסנות מה שאומר שמחר אני אהיה בלי כובע ואקבל מבט חודרני ועצבני מהסגן אלופ שלי
2.הן לא כ"כ שוות בכדי לשים להן זירת בוצ
אין יותר מחרמן מלראות בנות הולכות מכות
3.כן כן! התגובה שלי הייתה:"ברוך הבא לעולם האמיתי"
4.בוודאי! אמא שלי הכינה לי ספגטי ברובט עגבניות עם אפונה,גזר,חזה עופ והוספה תבלינים חריפים פקנטים |יאמיייייייייייייייייייי| אין על האוכל של אמא!

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo99.gif

1. לא נורא, תעשה לו פרצוף מפלרטט, הוא מיד ישפיל מבט. חחחח 2. לא ראיתי בנות בבוץ האמת :O 3. בן כמה הוא!? 4. האוכל שלי הכי טעים!

drnaji

New member
../images/Emo6.gif

1.כשהוא ידע שאני גיי פרנדלי הוא כמעט וחטפ התקפ לב |הומופוב שכמותו| 2.בנות בבוצ זה סבבה אבל אני יותר אוהב מריבות של בנות-בתיכון שלי בכל פעם ששתי בנות או יותר הלכו מכות תמיד קראו לי כדי שאבוא ואראה
איך שבנות תופסות אחת את השניה בשיער ומתחילות לתת כאפות אחת לשניה ומקללות זה כזה מחרמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אותי חחחחחחחחחחחחחחחחח 3.הוא בן 23 אבל הוא מסורתי שדי מקפיד על ענייני מין ותועבה וכו 4.עד שאני לא טועם את האוכל שלך ומחליט,האוכל של אמא שלי הכי טעים

Paranoid Eyes

New member
חחח

1.בן זנונים! 2.אפשר ללכת איתך מכות?:p נראה עד כמה זה יחרמן אותך
3.חמוד חח 4.טוב, אבל האוכל שלי גם טעים1!!

למעלה