ים 7 - ביקורת

גידי42

New member
ים 7 - ביקורת

לשפע המקומות שנפתחו ממש על קו המים של הים התיכון נוסף מקום חדש: ים 7 שמו בישראל. מתחת למלון דן אכדיה, היכן ששכנה מסעדת מינו הדייג, פתחו מסעדה חביבה. המיקום: מעולה. אפשר לשבת בפנים כולל מזגן ע"ח הבית. בחוץ, על מירפסת מקסימה המשקיפה על הגלים, כולל בריזה בדיל מיוחד. או ממש על החוף מסביב לשולחנות קטנים וחביבים לאיזה משקה, כוס קפה, נישנוש ומיזמוז. אנחנו בחרנו במירפסת. מזגן יש לנו בבית אבל אין מה לדבר על המית הגלים. השרות היה מקסים, יעיל, קשוב ולא מתעלק, מה שמוכיח שמקום חדש, בהרצה, לא מהווה תירוץ לשרות גרוע. במיגזר הזה נירשמה נקודת זכות גדולה. מרגריטה פסיפלורה (28 ש"ח) מצוינית, ושתיה קלה, בעוד אנחנו מעיינים בתפריט שהיה קריא, ברור והכיל מגוון מנות שמורכב בעיקר על טהרת הים אבל מציע גם אפשריות בתחום הבשר והפאסטות. ראשונות: סלט קלמרי,(45) סלט קר עם כמות נדיבה מאד של ניתחי קלמרי ברוטב חמצמץ על מצע עצום של חסות, וכל מיני עלים. היה טוב אבל לא מעולה. סלט אנדיב ורוקט (45) תערובת של חסות ועלים עם אנדיב ורוקט כמובן ברוטב ויניגרד. גם כאן לא נירשמה בשורה קולינרית מסעירה אבל גם לא אכזבה קולוסלית.הזמנו גם לחם וחמאה (13) ופרעצלס (13 ) את פרק הראשונות ניתן לסכם ב"בסדר" אבל נרשמה תחושה קלה של אכזבה. עיקריות: שרימפס, חמאה, שום, ויין (86) שהיתה מנה מאד סטנדרטית ולא התעלתה הרבה מעל פני הים, היתה הרגשה שאפשר להוציא יותר מהמנה הזו למרות שהיא נאכלה על תם. מכיון שמולים היו חסרים במפתיע (קיבלנו איזה הסבר מגומגם על תדירות המישלוחים מחו"ל וכדומה, שלא ריצה אותנו בכלל אבל גם לא השביעה אותנו מאידך..) ולכן ניבחרה האופציה של "דג היום" ממה שהבנתי "דג היום" משתנה כמעט כל יום. _(הזכיר לי את זה שעושה סקס כמעט כל יום, כמעט ביום ראשון.. כמעט ביום שני.. סתם לא קשור...) הדג שפתח את הפה ועלה בחכה היה דניס (76 ש"ח) ביקשתי אותו שלם, אפוי בתנור בלויית תפוחי אדמה אפויים מצופים בקורטוב שמנת ורוזמרין שהיה פשוט נעולה. המנה הטובה ביותר בארוחה. הדג היה טרי, אפוי במידה הראויה ועסיסי כמו שצריך. גל העצמות שנשאר ממנו העיד יותר מאלף מילים...קינחנו בכמה אספרסואים כפולים, נשמנו עוד נשימה ארוכה ואחרונה ויללה הביתה. לסכום: אפשר להתאמץ קצת יותר. נבקר שוב על מנת לבדוק אם ירשם שיפור. החשבון: 402 ש"ח לפני תשר. גישה לנכים: רק בסנפלינג מהצוקים, או בעזרת 669 . שרותים: בסדר.

Chewbacca

New member
תודה על הביקורת

האם נרשם במסעדות הארץ מחסור במולים
(ראה הביקורת שלי על פסטיס) כמו המחסור החמור באבוקדו בסושיות השונות

../images/Emo98.gifמורידה את....

הכובע בפניך. עוד ביקורת מקסימה ומעוררת שכיף גדול לקרוא אותה. איזה כיף

גידי42

New member
אימוש כמעט קיבלתי התקף

אפילפסיה. עד שראיתי שזה רק הכובע. ליטי: א. סחה על הביקורת. ממש כמו אפיזודה של סקס בעיר הגדולה. שיחת בנות על סקס ושאר ירקות. ב. אני מצנזר? NO WAY . הענין שאין מה לספר, את יודעת, כלב נובח לא נושך!!!!

liti

New member
../images/Emo2.gif גידוש, אתה מצנזר?

על הנישנוש סיפרת, אך מה לגבי המזמוז??? ואתה עוד מעיז לבוא אלי בטענות???

עמית@

New member
סנפלינג נכים זה אנחנו ../images/Emo45.gif

אין כמו נכי ארצנו האלופים בשלל ספורטים אולימפיים (בה בגלל המוטיבציה או בגלל שיש פה כל כך הרבה נכים בגלל מלחמות עמנו האהוב והשש אלי קרב??) ולביקורת. מצטרפת לשואלים- היה אוכל- היה קפה- היה משקה- אבל איפה המיזמוז? נשמע ממש סטנדרטי- לא יותר ולא פחות- זה קצת מדכא כשזה קורה שוב ושוב במיטב המקומות- אולי די לבינוניות? הבו לנו נועזות- הבו לנו חרא של מקומות- אבל הצילו את נפשנו ממקומות פושרים עם טעם של כלום. (פרט לטעם הכסף המחליף ידיים לשווא)

meravbr

New member
נשמע מעניין...

למרות שאני לא חובבת גדולה של מסעדות דגים, אולי נדגום, דווקא בגלל המיקום (ראינו אותה ביום שישי כשהלכנו שם לים, נראה אחלה)

פערטל

New member
תודה , ביקורתך כמעט מושלמת

היי גידי, ניכר מביקורתך שיש בך אניצי נהנתנות לרוחי, אולם עם זאת יש להעצימם ולהפיק מהם את המירב. מודה אני ששרצי ים גם עושים לי את זה, ושם בים 7 גם אני לא באתי על סיפוקי. המקום קסום, אני אוהבת שבריזת הים מלטפת את שערי ובוחרת להגיע לקראת השקיעה. חייבים להודות יש להם פינה מוצלחת באמת וכל חברינו המצויינים טרם גילו אותה. אני מעדיפה לרדת מיד על המנה העיקרית, ואכן הדגים הם הספציאליטה. הבעלים הבטיח לי שבפעם הבאה אצא מגידרי. אבדוק אותם בקרוב שוב. אגב, חוסר השלמות מתייחס רק לחברה החסרה.

למעלה