ים של

נסעתי לכנרת, במקום שהירדן יורד מטה מפסק רגליו, נשפך בסבלנות,בשקט ומתרחב. שם כמו בסוואנה קטנה בין הצמחים מהמים היא משתרעת על הגלשן. לצידה המשוט, עיניה עצומות לשמים והשמש שוטפת ומלטפת . איזה יופי!! כליל השלמות בטבע.
השמש חודרת בין שערותיה הגינגיות ומשחקת בגוונים. התאהבתי במראה, באופי בסיטוציה. רק עבור הרגע הזה כמעט זרקתי 20 שנות נישואים, ילדים, זוגיות טובה.
ואני חושב ומשתף... האם כשיש זוגיות הטובה (אנחנו מסתדרים, אוהבים, לא רבים, שוכבים כמה פעמים בשבוע וכל פעם פינוקים והתרגשות), איך היא נעלמת מול ההתרגשות לראות אותה על הגלשן בשמש?
השערות.. טבעיות בבסיס החיים

יעיש התימני

Well-known member
נסעתי לכנרת, במקום שהירדן יורד מטה מפסק רגליו, נשפך בסבלנות,בשקט ומתרחב. שם כמו בסוואנה קטנה בין הצמחים מהמים היא משתרעת על הגלשן. לצידה המשוט, עיניה עצומות לשמים והשמש שוטפת ומלטפת . איזה יופי!! כליל השלמות בטבע.
השמש חודרת בין שערותיה הגינגיות ומשחקת בגוונים. התאהבתי במראה, באופי בסיטוציה. רק עבור הרגע הזה כמעט זרקתי 20 שנות נישואים, ילדים, זוגיות טובה.
ואני חושב ומשתף... האם כשיש זוגיות הטובה (אנחנו מסתדרים, אוהבים, לא רבים, שוכבים כמה פעמים בשבוע וכל פעם פינוקים והתרגשות), איך היא נעלמת מול ההתרגשות לראות אותה על הגלשן בשמש?
שאלה מרתקת. אגב, מזל שזה לא זרקת, אף'חד לא הבטיח לך שנימפת הנהרות היתה מסכימה לחיזוריך.
נחמד איך תיארת את הירדן כ"מפסק רגליו", זכר/נקבה? מה זה חשוב - מפאלוס או הואגינה יזרמו מים רבים ושופעים פריון.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
היא לא נעלמת,,,כמו שכתבת אתה חי טוב,הרבה גברים היו מאושרים וכמהים לזה ולכל מה שתארת,המשפט "מים גנובים ימתקו"מדוייקים,הרצון לפרפרים,כאב בטן ועוד תמיד יהיה קיים,אל תשווה בחורה צעירה עם תלתלים זהובים,חטובה ומעוררת על גלשן לזוגיות של 20 שנה שכבר אין את הפרפרים אבלללל-יש את כל מה שכתבת וחלילה לערער את זה,לא שווה את הרגע,לטעמי.

תודה!!
כל פעם אני מביט בתמונה על החלון ובא לי להגיש לך איזה כוס אייריש או אחרת.
אהבתי את התאורים הוספת . חטובה, צעירה..
מעניין למה לא מהממת שמנמונת סקסית ג'ינג'ית?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
תודה!!
שמנמונת,סקסית,ג'ינג'ית,,,,מה שתפנטז😄

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
תודה!!
קפוצינו עם קצף יהיה מצויין או כוס בירה,,,ואני מזמן לא יושבת על החלון,, הגב ,,,😆

יעיש התימני

Well-known member
היא לא נעלמת,,,כמו שכתבת אתה חי טוב,הרבה גברים היו מאושרים וכמהים לזה ולכל מה שתארת,המשפט "מים גנובים ימתקו"מדוייקים,הרצון לפרפרים,כאב בטן ועוד תמיד יהיה קיים,אל תשווה בחורה צעירה עם תלתלים זהובים,חטובה ומעוררת על גלשן לזוגיות של 20 שנה שכבר אין את הפרפרים אבלללל-יש את כל מה שכתבת וחלילה לערער את זה,לא שווה את הרגע,לטעמי.
אני מסכים אתך לגמרי.

דורון-55

Well-known member
התיאור של הכנרת והירדן משתלבים ביחד מדהים
והצעירונת על הגלשן מוסיפה נופך וצבע .
תהנה בחייך הרבה מקנאים בכם ;) ;)

למעלה