ים של אושר...

בר

New member
ים של אושר...

בזמן שאת ישנה אני מביט בך ומחייך נושק לאפך הלבן ואת מחייכת מסתובבת על הצד ומחבקת אותי קווצת השיער שמדגדגת אותי אני מזיז ברכות שלא תתעוררי מושיט ידי אל תחת ראשך ואת מניחה ראשך על כתפי מחבק אותך אליי,בידיי,ברגליי צמודים,מרגיש את פעימות ליבך וזו אחת ההרגשות הכי טובות שיש להתעלס איתך לפני השינה לישון איתך בלילה להתעורר איתך בבוקר ושוב להתעלס לפני צאתנו מן המיטה להישאר חבוקים עוד קצת להרגיש זה את זו לטבוע איתך בתוך אושר אינסופי אהבה היא הים שאין לו סוף ואני רוצה לטבוע בים הזה אני רוצה לטבוע בים של אושר...

בר

New member
../images/Emo79.gif

מוקדש למישהי מיוחדת מאוד... אש ביצוע: משה פרץ מילים ולחן: משה פרץ אש בליבי בוערת אש לגופי המתרגש כשאני ניגש אלייך כשמבט עיני נפגש שוב בעינייך אז קורה דבר שלא קרה לי עוד מיד אני מתחיל להתקרב אלייך וכשאת מתחילה אני פתאום הופך ל.. אש בליבי בוערת אש לגופי המתרגש כשאני ניגש אלייך למה זה נראה לי כמו חלום שליבי בוער פתאום ואני ברגשותייך אש בליבי בוערת אש לגופי המתרגש כשאני ניגש אלייך למה זה נראה לי כמו חלום שליבי בוער פתאום ואני כולי שמח מרגיש את נשמתי הולכת אחרייך מושכת את גופי בדרך לליבך לא מבזבז ת'זמן אומר מילה או שתיים מיד את אומרת כן ליבי שוב מתלהט בוער כמו.. אש בליבי בוערת אש....

למעלה