ים סוף

מייקל29

New member
ים סוף

שלושה שבועות של שכרון חושים מטרף באילת, "מי שמתמצא במזלות יודע כמה שמזל שור הכי מספק" היא אמרה,וככה התחילה לה חווית חיי. ראיתי אותה עושה קניות בסופר...ונדלקתי. השיער, גולש שחור ומבריק, החזה, עומד ניצב וכן לא יאומן בלי חזיה. הרגליים החטובות שמשתלבות עם חיוך קסום.. היא פשוט עשתה לי את זה. הסמל של מזל שור על החולצה שלי גרם לה לפנות אליי ואני...... מגמגם. כל חיי הבטחון העצמי שלי היה בשמיים, פעם ראשונה שחפשתי אותו. קצת פיטפוטים (היא מזל עקרב) וקבענו להפגש בערב. בשעה 2200 היא חכתה לי בכניסה למלון שלה, מדיפה ריח של פיתוי, חולצה נועזת וחשופה, וחיוך של מיליון דולר. בוא! ואני כמהופנט הולך אחריה ונושם אותה. (מרחוק ראיתי את החברים שלי ,כמו חבורת זאבים עומדים ומזילים ריר). לרקוד..איך שהיא יודעת ,כל חלק וחלק בגוף שלה זז בקצב מושלם ואני...עדיין מהופנט, עד לנשיקה רטובה,שוקקת מלאת תאווה, וכאן התעוררתי, אני חייב אבל חייב להתעשת חשבתי לעצמי. ואז רקדתי סלסה בקצב מטריף כמו שרק אני יודע, החיפאי הרקדן (זה הכינוי שלי). והיא...תורה היה להיות בהלם, התנועות הגישה הצעדים,ממש אני. כשנגמר הריקוד הרגשנו שנינו משיכה עזה לברוח, וברחנו. רצנו במשך חמש דקות לאורך חוף הים, כדור בדולח והשתקפות הכוככבים. קשרתי סירה באמצעות חבל ארוך ונתתי לה להבלע במי ים סוף. לפתע ראיתי אותה עירומה כביום הוולדה עומדת מולי בסירה, שוב פעם נשנקתי, איך אלוהים עושה לי דבר כזה חשבתי לעצמי. כל כך חלקה, מהממת, מצויירת, פשוט לא יאומן. "בוא למים" היא אמרה וקפצה פנימה. ואני הורדתי מעליי את הבגדים וצללתי פנימה. ואז היא נצמדה אליי "תראה לי כמה ששור יודע להרביע". אמרה וצללה לאיבר מיני, יונקת, ובולעת אותו בשקיקה יחד עם המים, ועולה מדיי מספר שניות לנשום אויר. בשלב מסויים הרמתי אותה לסירה, והתחלתי לינוק את הצוף בין רגליה, לא יאומן אבל היא היתה כל כך טעימה שלאחר דקות ארוכות היא הפסיקה אותי בכוח.. "כנס אליי" רעש אוניות, המולת תיירים בחוף ושנינו גונחים בתשוקה. יושבת עליי וצורחת מעונג, נותנת לי לטעום את שפתיה, הפטמות הקשות נוגעות בפניי" אתה נוגע לי ברחם" היא אמרה.. ואז בשלב מסויים נעצרה "כנס בי מאחור" . התהפכנו, ושוב ירדתי ,טועם את העונג בין רגליה, ומכניס אצבעות בישבנה. כנס אליי ...בפראות סובבתי אותה וחדרתי פנימה, צרחה חתכה את האויר,בעודי חודר לישבנה אמרה לי "תן לי לטעום אותו" כשהרגשתי חום באיברי הזקוף יצאתי, ניקיתי אותו במי הים, ושוב היא החלה לינוק, מנסה לבלוע את כולו אך ללא הצלחה, מלאכת אומנות ומקצועיות שלא תאומן,פלטתי, פלטתי כל כך הרבה לתוך פיה והיא בשלה, ממשיכה לינוק. התנשקנוו,הייתי מאוהב. כל הלילה עשינו אהבה מטורפת בסירה ובמים, בחוף ובכסאות,ישנים וערים. השמש החלה לזרוח, היא דוהרת בטירוף עליי ושרה: "שלא יגמר לעולם" שלכם מייקל.

*g99

New member
ואוווו

להתחיל ככה את הבוקר??!!!! איזה עונג. מתאים לי איזה שייט תענוגות היום... אהבתי את הסיפור! g99...

למעלה