ים ודמעות..

ותשחק

New member
../images/Emo141.gif דנדש יקר מאוד..

רק את זה יש לי להגיד כרגע (עכשיו כשהגעתי), וזה מכל הלב..
ועצה קטנה, חוף הים הוא מקום מקסים לדבר עם מי שתמיד שומע.. כמה שזה קשה, זה טומן בחובו הרבה ניסים.. בסוף לא הצגת את הפרזינטציה? (ודרך אגב, תודה לך על העידוד של אתמול, אמנם בדבר יותר קטן, אך הוא עזר לי..:))

דנדש10

New member
חוצמזה

ששחיתי 3 שעות בים, וירדו לי קצת דמעות, מחשבותי היו אחרות...מרגשות...מנקות.

ותשחק

New member
מקסים..

ועוד בכפור הזה.. אבל עדיין לא הבנתי למה אמרת שהצגת כאן..

דנדש10

New member
הקטע כאן...

זה לא משו שאני כתבתי, רק אימצתי. וזה מה שכתבתי בסוף בסוגריים: לא משלי, שלי
= חוץ מהדמעות שהם שלי, הסיבה להם והתוכן אינם שלי.

אiר1

New member
דנדש ../images/Emo141.gif

רק עכשיו הגעתי... אני מקווה שאתה מרגיש כבר הרבה יותר טוב. כולנו באותה קלחת, מי פחות ומי יותר... תרגיש טוב ותחייך שנרגע
יאללה, אני זוחלת למיטה, איזה יום

../images/Emo46.gif גנב, עשית העתק הדבק

אם אתה מעתיק ממני את מילותי שלי אז תביא את המקור אני תיארתי חוויה עמוקה שעברתי ואתה מנצל אותה למטרת רייטינג.

דנדש10

New member
יועץ יקר ../images/Emo70.gif

אם תעבור שוב על כל האשכול, תבחין שהבהרתי היטב את כל הנ"ל, (וכעת חשפת גם מיהו בעל הניק המפורסם מכיפה). בכלופן אני מעביר לך כעת בשמחה ובאהבה את כל החיבוקים ששלחו לי, בתוספת
אחד גדול ממני. לפחות עכשיו בזכותך, כולם יאמינו לי שזה לא אני..:) וזכות גדולה נפלה בחלקי, שבעטיי כתבת כאן. בהערכה רבה, דנדש.

אני מקבל את התנצלותך. אבל........

רק פעם הבאה תציין את המקור. לפעמים דברים נכתבים ממקום עמוק ביותר מנבכי נפש האדם עד שכל מילה היא שקולה ומדודה ומביעה שקט ושלווה מול פרץ וצעקה כמיהה ורצון מול תאווה ודכדוך בין סערה לסופה ולסוף אשר מי ישורנו.

touti

New member
יועץ המס היקר../images/Emo24.gif

עכשיו אני מבינה שבעצם לך מגיע חיבוקותיים אז קבל ממני חיבוק חם בהערכה גדולה ולפום צערא אגרא. משהו טוב מחכה לך מעבר לפינה. שבת שלום:)

למעלה