ים ודמעות..

דנדש10

New member
ים ודמעות..

היום בבוקר לאחר כמה סידורים במקום לבא למשרד נסעתי לחוף הים רצועת חוף ארוכה רק אני וגלי הים המתנפצים אשר מחליקים את החול חול צדפים אבנים וקולות מים נשברים. ובראשי תהיה מחשבה חלחלה וחרדה למי חיים ולמה חיים אין ילדים אין אישה אין זוגיות ואין אהבה כלום לכאורה לא חסר לי אבל בעצם הכל הכל אין לי. אין טעם למי. וזולגות הדמעות. (לא משלי, שלי...
).

ועוד כמה ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

דנדש לכולנו יש את הימים האלה אבל תמיד תמיד תמיד צריך להתסכל על חצי הכוס המלאה. כמו שציינתי בבוקר לפשושה - כל ירידה היא לצורך עליה. אז למי חיים ולמה חיים: לאישה שתגיע לילדים שישמחו ויגיעו לזוגיות, לאהבה ועוד המון המון סיבות... וכמובן שכל יום צריך לומר בכוונה שלמה: מודה אני לפניך מלך חי וקיים שהחזרת בי נשמתי בחמלה - רבה אמונתך וחוץ מזה קבל עוד אחד
וכמובן
אני אגיד לצונצונים שלי שיעודדו אותך...

מוקדש לך...

גל רודף גל ונשבר גם אתה לפעמים יום רודף יום ונגמר גם אתה לפעמים לפעמים הים שקט ואין גלים גם אתה לפעמים ומחר תזרח השמש מבעד לעננים ותרגיש יותר טוב תרגיש חמים שובי אלי בואי אהובה גם אם לא קל לפעמים סלחי לי על כל שגיאותיי גם אם לא קל לפעמים לפעמים הים שקט ואין גלים גם אתה לפעמים ומחר תזרח השמש מבעד לעננים ותרגיש יותר טוב תרגיש חמים גל רודף גל ונשבר גם אתה...

דנדוש ... ימינו כצל עובר ...

למדתי להיות שמח בחלקי ... אחרי שקראתי את הקדמתו של `המלאכת שלמה` למשניות `זרעים` ... הבנתי שלחיים יש משמעות גבוהה , כמו שכתוב `מה יתאונן גבר חי ...` די שיש לנו חיים ... הפלא הגדול בעיני , שספר `חובת הלבבות` כותב , שאשה וילדים ושאר עיניני עולם הזה , כולם גשמיות אחת גדולה ... ובן עזאי יוכיח ! כמובן שההרגשה , להיות כמו כולם , זה מהנה וטוב , אבל זה לא בידינו ... והשם הטוב יטיב עימנו ועימך , וישפיע שפע רב ... והכל לפי המזל , ולעיתים , לפי המעשים הטובים ... כמאמר הכוזרי `מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחקוך` ... וכתוב בגמ` , ילך אצל חכם ויתפלל בעדו ... בהצלחה !

דנדש10

New member
הרגעה

לא אני חיברתי מילים נוגות/נוגעות אלו, מישו אחר כתבם פעם, והם נגעו בי. אמת, עברתי היום שעות לא קלות, שחיתי גם בים, וזלגו לי כמה דמעות... אולם מכאן ועד שם...הדרך ארוכה. סורי, אבל בתוגה, אני לא מקורי... בהומור, אין שני לי וגם לא שלישי... (אני אומר'ך את זה בצניעות, אחי...) וזה ההסבר לסיום, (לא משלי,שלי...) חי נושם, ולא בועט (אוהב יותר כדורסל). ותמיד תמיד אוהב
תכם. דנדש.

כן , משחקי מילים ... רווח לי במקצת

באמת חשבתי , שכל ההומוריסטים האלה , עצובים לא קטנים ... הכל משחק של פנים , של מילים ... החיים אצלם כמו משחק , של כאילו , הכל לא אמיתי כזה ... עד שהבלון מתפוצץ בפרצופם ... מסכנים ... החיים כמשל ...

דנדש10

New member
בטר, זה נכתב

בפורום "הזדמנות שניה" בתאריך 19/8, ע"י אחד הניקים היותר מפורסמים שם. אבל תראה, בגדול אתה צודק, בקטן לא.

לא יודע מה קטן ומה גדול ... קטונתי

אני משוטט בכמה קומונות , לא משלנו ... יש שם רצינות רצינית, עם נושאים ברומו של עולם , ממש ... כמה רציתי שגם כאן יעלו נושאים כאלה ... אשתדל להתחיל בזה ... ה `עזוב תעזוב עימי` ?

ותשחק

New member
בטר..

אם תרצה, תפתח אתה בשרשור בעניינים ברומו של עולם, ונשמח לשמוע מחכמתך הרבה והמפתיעה כל פעם מחדש.. ואולי גם נשתתף.

פשושית37

New member
דנדושי../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

כולנו עוברים נסיונות ומצבים לא קלים בחיים, אשר גורמים לנו לחשוב,למה ובשביל מה? המרה השחורה הזו היא רק עצת הייצר שכל מטרתו היא להרפות את ידנו זה בסדר ליפול וקצת להרהר אבל לא לתת לזה להישאר דנדושי ,אתה בהחלט יכול לו ,לאותו היצר יש בריאות ב"ה כל השאר יגיע לאט ובסבלנות אני כותבת לך ובעצם מנחמת גם את עצמי אז יאללה קח לך כמה
משלך
ועוד כמה
משלי
אנחנו כאן בשבילך וזה לא מעט....

touti

New member
דנדש ../images/Emo24.gif

עם ים החיבוקים והאהבה שמרעיפים עליך, אתה חייב להרגיש יותר טוב:) העם איתך:)

למעלה