ים המלח עם ילדים?

agogo

New member
ים המלח עם ילדים?

אנחנו נוסעים לספשבוע בים המלח עם תינוקת בת שנה וארבעה חודשים. יש רעיונות לטיול נחמד, לא יותר מדי למיטיבי לכת? ובכלל יש מה לעשות שם, מסעדות, המלצות?

עין פשחה (עינות צוקים) - זה באזור

הצפוני של ים המלח, הייתי שם באביב והיה מקסים. אני מקווה שככה גם בחורף..

agogo

New member
זה מתאים עם תינוקות?

המסלול לא קצת "כבד"? לא נעים להודות אבל זוהי הפעם הראשונה שאנחנו הולכים לטיול של ממש עם התינוקת (כבר פעוטה...) ולא רוצים "לשפוך לאגר" באמצע או סתם לא ליהנות. האם טיילתם עם מדריך בחלק של השמורה או נשארת בחלק הפתוח של הסככות? האם הולכים בתוך מים? זה נשמע לי קררר... בכל אופן, תודה על התגובה

כשהיינו בפסח, היה סיורים מודרכים שם

המסלול הוא לא בתוך מים, אלא עוברים לידים. לגבי התינוקת, ההליכה אמנם לא קשה ויש קטעים לעצירה כל הזמן, אבל בגיל כזה הייתי לוקחת גפ מנשא עם היא תתעייף באמצע

רעיונות לטיול בים המלח

נחל בוקק, מול המלונות. המעבר מתחת לכביש. הולכים המעלה הנחל כחצי שעה ומגיעים למים זורמים ובריכה קטנה. הידענים אומרים שמי שלא מרטיב את הראש במים האלה מקבל קרחת ומי שמרטיב - גם כן. נחל ערוגות, בשמורת עין גדי. יש הליכה קצת ארוכה עד המפל והבריכה אבל אפשר לעצור בדרך ויש שם מעין מגלשה חמודה בזרם. זה גם בשמש אז יותר חם. קחו את הזמן ולכו במעלה הזרם, לא בשביל. יותר אתגרי אבל מהנה מאד. מאד אפשרי עם ילדים קטנים. עין פשחה, המלצה קודמת, נכונה מאד. הליכה לטאורך החוף (עם נעליים, לא יחף) בעין גדי. בית ספר שדה עין גדי. יש בלובי שלו תצוגה קטנה של בעלי חיים וממצאים ארכיאולוגיים מהאוזר. בדרך כלל יש גם יעלים על הדשא שלו. באגן הדרומי אפשר ללכת באזור של בריכות המלח הרדודות בצד הכביש וליהנותמהצורות המשונות של התגבשות המלח. אפשר להיכנס ברכב לתוך נחל זוהר. יש שלט מעביש 90 באזור נווה זוהר. נכנסים פנימה לנחל ומשוטטים באזור המיצד. יש שם בריכת מים ולדעתי היא מלאה עכשיו.

agogo

New member
תודה על התגובה המפורטת

ממש עשית לי חשק לצאת לטייל! שאלה: האם במסלולים שציינת הולכים בתוך מים? זה נראה לי קצת קר בשביל החורף... יש מסלולים "יבשים" להליכה? ושוב תודה זה היה ממש תענוג לקרוא

נחל בוקק - מסלול נהדר לילדים

היינו לפני כחצי שנה עם הבנות (שנה וארבע) והיה אחלה. מסלול קצר ונחמד.

agogo

New member
שאלת מזג אוויר

מה מזג האוויר שם עכשיו? איזה בגדים להביא לתינוקת (ולנו)? חורפי ממש או שיותר חם שם? שוב תודה

אמאפלוס

New member
נצל"ש. גם אני מתעניינת

@מצד זוהר- יש עבירות לאוטו רגיל? בכלל - לא מפחיד לנסוע לשם עם כל הבולענים? @יש המלצה על מלונות ומסעדות מסויימים?

ששש

New member
תשובות

אין בעיה לרכב, הבעיה היחידה היא הרעש של מתקן השאיבה הסמוך. בולענים זו בעיה של כל איזור כביש 90 במקביל לים מלח לאו דקווא באיזור מיצד זוהר מאידך מאות ואלפי מכוניות נועות בכביש הזה מידי יום...

למעלה