ים המלח......ים של רוגע

ק-ס-ו-מ-ה

New member
ים המלח......ים של רוגע

אז, אחרי יומיים של: רכיבה על גמלים, אירוח באוהל בדואי, צעידה לילית בין נקיקים מרהיבים ושמיים זרועי כוכבים, עליה למצדה, ותענוגי ספא.......הנה אני. חזרתי לעצמי...... המקום שבאמת הקסים אותי עמוקות היה מצדה....החויה של הסיפור עצמו, הבניה המדהימה, האומץ של 1.000 הקנאים היהודים שם למעלה, המצור של אלפי חיילים רומאים מסביב, ההשרדות הארוכה (3 שנים) למען דבקות במטרה.......בנוסף לנוף המרהיב עשו את שלהם....... אבל, מה שהטריד אותי בכל הסיפור הזה הוא, מהיכן האומץ שהיה להם לבחור במוות... להרוג את נשותיהם וילדיהם???????? כיצד יכול אדם שפוי לעשות מעשה כזה???????? האם הרצון לחיות לא גובר על הכל?????? האם אתם יכולים למצוא היגיון למעשה?

נשית~37

New member
אמונה פנאטית..

סופ"ש נעים ג´חנונית קסומה...

ק-ס-ו-מ-ה

New member
את פנאטיות מסתבר,

נוכל למצא בכל תקופה וממכלול של סיבות. מה שעצוב זה שזה בא על חשבונם של ילדים תמימים וחסרי החלטה.... שבת שלום נשית מקסימה.......

ק-ס-ו-מ-ה

New member
רגע רגע.........חושבת....

איך אוכל להזכיר לך אותי? חחחחחחחח שבת שלום פנטי......

ק-ס-ו-מ-ה

New member
שאלה שנשאלה בטיול...........

הידעתם שלגמל יש איבר זיכרי הפוך בכיוונו...........??????????? מי יודע מדוע? פנטום, תשובות רציניות בלבד!!!!!!!!!! חחחחחחחח

ק-ס-ו-מ-ה

New member
טוב שחזר.........../images/Emo8.gif

ולך נשית.......................התשובה היא לא.. חחחחחחחח (גנובה זאתי) דעי לך שגמל מפרה (מילה עדינה, לא?) את כל האנקות בשבט......חחחח עדיין השאלה בעינה עומדת................מדוע לגמל איבר זיכרי הפוך בכיוונו??????????????????

אני מנסה לדמיין את זה...

ולא ממש הולך לי... מה זה הפוך בכיוונו ? העטרה צמודה לביצים ?

ק-ס-ו-מ-ה

New member
חחחחחחח מנסה לפשט

הכובע נושק לביצים......חחחחחחח.........(מתפוצצת פה מצחוק)

ק-ס-ו-מ-ה

New member
לא שאלתי איך הם עושים את זה

שאלתי רק למה. תאר לך לשאול את הבדואי שאלה כזאת......חחח...מביך למדי

למעלה