ים היקר

ים היקר

די ברור לי שלא תיכנס שוב לפורום שלנו... אז רציתי לשאול אותך מה הבעיה בבחירת יו"ר למועצת נוער מחוז צפון...

wizibusy

New member
שלפי מה שכתוב,

ההליך לא היה בחירות אלא היה מינוי!. מינויים זה דבר שמקובל עליי, אך לא ליו"ר ולסיו"ר! תראה מה כתוב בהודעה שלה...

רק שתדע...

שהמינויים היו בישיבת חרום שעשינו... אם יש לך טענות לכאן או לכאן אני בטוח שיהיו אנשים במועצת נוער שיהיו מוכנים לקבל אותם ולטפל בהם... לא יכולנו להרשות לעצמו להישאר ללא יו"ר אז מיננו (ללא התנגדות של אף אחד..) יו"ר...

wizibusy

New member
זה עדין נראה לי הליך לא תקין.

בכלל לצערי הרב, המחוזית לא הכי מתפקדת, ככה שאני בספק שהיא תתפקד במצב כזה. מה שעשיתם בישיבת חירום הזו זה בעצם לחלק כיסאות לעסקנים, לצערי. אני מקווה שתבין זאת ואולי תבחן מחדש את השתתפותך שם.

תשמע..

עדיף שהמחוזית תיפול..? כן אני יודע מה אתה חושב... שהיא לא עושה כלום ולא יעילה וכו'... אבל עדיין... אז יכול להיות שהשנה לא הייתה משהו, אני לא יודע... הצטרפתי רק לקראת הסוף... אבל תחשוב על הצד החיובי במקום לפסול... יכול להיות שהשנה דווקא תיהיה מצויינת... במקום לדבר נגד היית יכול לבוא (אתה עדיין יכול לבוא) לאחת מישיבות המזכירות... ולהביע את דעתך... ואם לא הצלחת להגיד לתשובה לבד- אז לא... לא היה עדיף שהמחוזית תיפול...

wizibusy

New member
יכול להיות שאני יבוא להשקיף

במועצות שונות, אולי גם במחוזית. אני אישית קיבלתי מספיק מידע על המועצות השונות בשביל לגבש דעה חזקה. אני מקווה שתבין כמה שיותר מוקדם עד כמה הבעיות של המועצות עמוקות וקשות. אני רק בתקווה שהם לא יוציאו ממך את הרצון להתנדב ולתרום לקהילה בכול דרך שהיא, אולי אפילו דרך הארגון הזה.

Dark Force

New member
אוקיי...כמה הסברים:

תראה- אני מסכים איתך לחלוטין על כל עניין המינויים. אבל לצערי, עקב ארועים שלא ניתן לפרט כאן, לא יכולנו לקיים מליאת בחירות- אז לכן, על מנת שלא נוותר עם מזכירות חסרה בזמן החופש הגדול- שזהו הזמן הטוב ביותר לגיוס כוח חדש ורענן למועצה. התקיים המינוי, המינוי הוא זמני עד לבחירות המועצה שיתקיימו בתחילת שנת הלימודים הבאה. אני מקווה- שלהבא לא תקפוץ למסקנות. שיר דין-אל.

למעלה