ים בתל אביב עוד שבועים אנחנו בארץ כבר אפשר להכניס את האצבע למים או הביוב חוגג
A antike New member 20/6/03 #1 ים בתל אביב עוד שבועים אנחנו בארץ כבר אפשר להכניס את האצבע למים או הביוב חוגג
א אורלי מלונדון New member 20/6/03 #2 כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קפצתי לביקור מולדת והמקום הראשון שאליו הלכתי היה הים!!!!!!!! החוף אחלה והמים נהדרים.....
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קפצתי לביקור מולדת והמקום הראשון שאליו הלכתי היה הים!!!!!!!! החוף אחלה והמים נהדרים.....
S snup New member 20/6/03 #3 מחכים לכם... המים הם אותו מים . השוני הוא באוירה שיש פה בארץ. אבל עם כל השוני - נשמח לארח אתכם. מחכים לכם.
מחכים לכם... המים הם אותו מים . השוני הוא באוירה שיש פה בארץ. אבל עם כל השוני - נשמח לארח אתכם. מחכים לכם.
E eli21us New member 21/6/03 #4 חכו גם לי עקב המצב הגשמי אני מסית את מסלול נסיעתי מניו יורק - ניוקסל ל-ניו יורק תל אביב(יום שלישי) לתקופה של חודש אז חכו לי בארץ וחכו לי גם באירופה (נכתב בשעה 18:13 שעון ניו יורק)
חכו גם לי עקב המצב הגשמי אני מסית את מסלול נסיעתי מניו יורק - ניוקסל ל-ניו יורק תל אביב(יום שלישי) לתקופה של חודש אז חכו לי בארץ וחכו לי גם באירופה (נכתב בשעה 18:13 שעון ניו יורק)