השאלה האמיתית היא מתי המתכונת?
Y YaLdoNet 4 EveR New member 23/5/04 #16 גמני אז זה גם דאני גם חפי שצריך לעשות משו ביום חמישי (חפי גייסתי אותך לשורותנו) וגם אני שזה הרבה נו אז יום שני יא קקאים
גמני אז זה גם דאני גם חפי שצריך לעשות משו ביום חמישי (חפי גייסתי אותך לשורותנו) וגם אני שזה הרבה נו אז יום שני יא קקאים
מ מסתבר New member 23/5/04 #17 כבר אמרתי שתקום מנהלת העם מעין ממשלה זמנית, שתדון בסוגייה - האם יהיה ביום שני או רביעי אני וחפי נבחר את הנציגים
כבר אמרתי שתקום מנהלת העם מעין ממשלה זמנית, שתדון בסוגייה - האם יהיה ביום שני או רביעי אני וחפי נבחר את הנציגים
Y YaLdoNet 4 EveR New member 23/5/04 #18 אה כן זה היה מצחיק שכחתי להביע צחוק - חחחחחח (זה היה צחוק) אמממ מכל הקשת הפוליטית זה אומר גם תימנים? כי אם כן אני שוקלת להתמודד..
אה כן זה היה מצחיק שכחתי להביע צחוק - חחחחחח (זה היה צחוק) אמממ מכל הקשת הפוליטית זה אומר גם תימנים? כי אם כן אני שוקלת להתמודד..
מ מעלה גרה New member 23/5/04 #26 יש לי שאלה לגבי זה... האם מותר להפעיל לחצים אישיים על החברים במועצה?
Y YaLdoNet 4 EveR New member 23/5/04 #22 קבלי תיקון כרגע הודיעו לי באוזניה שיום שלישי אממ.. ובכן, איך לומר, בן גוריון נוסע לירושלים אז אי אפשר לחגוג בלי בן גוריון, נכון??
קבלי תיקון כרגע הודיעו לי באוזניה שיום שלישי אממ.. ובכן, איך לומר, בן גוריון נוסע לירושלים אז אי אפשר לחגוג בלי בן גוריון, נכון??
R R a a B New member 23/5/04 #30 טוב רביעי לא טוב לי אז אני מתנגד לרביעי שני גם יכול להיות שאי אפשר אז שלישי!