ילקוטים

ילקוטים

אם ההודעה הזו לא משורשרת כמו שצריך המנהלים מוזמנים לשרשר אותה פשוט לא ידעתי היכן.. לאור בקשות הילקוטים שראיתי כאן החלטתי לקחת יוזמה ולאסוף יחד עם חברי בצופים ילקוטים בבאר-שבע. התוכנית היחידה שיש לי כרגע זה לפרסם בעיר שניתן להביא את הילקוטים לשבט שלנו בשעות מסוימות ובכל יום יהיה זוג שאחראי לאסוף את הילקוטים. אני מאמין שנוכל לאסוף הרבה מאחר ויש להעיר הזו פוטנציאל ענק. מחר יש לנו ישיבה ואני אעלה את ההצעה. אשמח אם יש לכם רעיונות טובים להציע לי ואם יש לכם קשרים בתקשורת העירונית כגון רדיו, או עיתון לפרסם את המבצע. בתודה מראש- רן.

רותם111

New member
רן, מבחינתו קצת מאוחר מדי

מבצע האיסוף והאבזור מסתיים מחר. יש לנו עכשיו פרויקט ראש השנה להתחיל לעבוד עליו.

וואי חבל...

לא נורא, אפשר לקבל פרטים על ראש השנה שנוכל להתחיל להתארגן מעכשיו?

רותם111

New member
רן יקר, לראש השנה אנחנו מאוד

זקוקים לעזרתכם. אנחנו מכינים מארזי אוכל. מתרימים אנשים פרטיים וחברות מסחריות ומבקשים מכולם אוכל "יבש" ודבש.

אז אפשר להתחיל לבקש?

אני בטוח שתהיה הענות

הודעתי :)

אז ככה, הודעתי רק לחברי השכבה הבוגרת בינתיים, אנחנו נאכסן את הכל אצלנו שבוע הבא אנחנו פותחים את השנה ואני מאמין שעוד שבועיים בערך תהיה כמות נכבדת של אוכל ודבש מכ-300 חניכים
אם אפשר רעיונות לאוכל יבש? מה שעלה במוחי זה סוכר, אורז, פסטה, קמח ושימורים יש עוד רעיונות?

Hamall

New member
אולי מאוחר כבר לזה

אבל אם לא, יש לך תמיד אפשרות ליצור קשר עם חדשות HOT בדרום. אני מאמין שאם תפנו אליהם, הם ישדרו כתבה שתעזור לכם להשיג תורמים. בהצלחה.

למעלה