י'ללללללללללללללה

זהו אני לא מהמקפידות והמשתדלות...

בדרך כלל נותנת לעוזריי לתקן את שגיאותיי היום נחה עלי הרוח יזמתי ותיקנתי אני לא מתרגשת מפרשנות ושיפוטיות שיגידו

r o n i t 3 7

New member
אחרי חצי צום

2 ק"ג פחות.... מעניין מה היה קורה עם הייתי צמה עד הסוףףףףףף....

With or whitout you

אחחחח איזה שיר חזק של להקת -u-2 אחרי שיר כזה בא לי באמת להעיף אותך,אבל הבעיה שאין לי את מי
נו טוב אולי באמת אכיר לי מישהי ואז אומר לה את המשפט : with or without you

ורד 3

New member
חחח קוקו

לא התעייפת מכל היום הזה ? עכשיו את רוצה לעוף ? כאילו גע גע גע ............ ואפרופו התרסקות..... כרגע סיימתי לצפות.... חרא של סרט !

אההההההה...

מי אמר שאני לא עייפה,הא? אני מותשת
אבל כשמוטלת עליי משימה...אני עד הסוף מתגלגלת איתה
וטוב שאמרת לי לא להתרסק עם בולוק.

ורד 3

New member
אז בואי

אתן לך משימה חדשה ומאתגרת ..... מתחת או מלמעלה ... השרשור של הפיג'מות של אילנה הכל כאן דינאמי ..את יודעת....פעם למעלה פעם למטה........... יש שם המון מילים שצריך לשפץ...בחייאת קוקו ..תעשי סדר בבאלגן .... כי זה משבש לי את הראייה 6:6 .... וחבל על עיניי השקד שלי {חה חה חה }

תקשיבי לי טוב../images/Emo70.gif

בזמן שאת צמת לך תוך כדי התרסקות עם בולוק... אני עבדתי פה שעות נוספות
אני מוכנה ללוות אותך,אבל... החוטר בידייך עכשיו
נ.ב. גם אבשלומי ת הצטרפה לצוות...תשבצי אותה בתורנות.

ורד 3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן עיניי ראו שבלשנית חדשה הצטרפה ...... אבל למה היא העיפה את ה ת לקיבינישלוך............ אז OK אבשלומית היה תפוס..... מה אין קיצת התחשבות באבשלום קור ...... ככה אבשלום בטוח לא אוהב !!! ואני רגילה לחיוך הכובש שלו.... לא בא לי לראות אותו כועסת.

../images/Emo18.gif

מי את שתגידי מה החתן שלי אוהב או לא? מה לך ולחיוך שלו? את המשקפת שלך תכווני לכיוון אחר מייד - הוא לא שלך
אין פה בושה לנשים
אני לא מבינה למה צריך ככה להעיר ולהרגיז אישה בגילי ועוד אחרי יום כל כך קשה

ורד 3

New member
סליחה גבירתי ....

במחילה מכבודך.... ברחתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ושוב סליחה ........ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה