אפשר ומומלץ!
א אקסייטרית New member 2/10/06 #29 לא לא לא... לא עכשיו.. רק אחריי החלק הכי מרגש ומצמרר בחג.... שיר הנעילה- אוטוטו.... תקיעת שופרות..... כולם מרכינים ראש... כולם עטופים בטלית... ורק אחר כך תתחיל שיר מזמור לדוד...
לא לא לא... לא עכשיו.. רק אחריי החלק הכי מרגש ומצמרר בחג.... שיר הנעילה- אוטוטו.... תקיעת שופרות..... כולם מרכינים ראש... כולם עטופים בטלית... ורק אחר כך תתחיל שיר מזמור לדוד...
ש שלי 9 New member 2/10/06 #19 לא יודעת איך עושים קישור תלחץ למעלה על המילה קישורים ושם ייפתח לך חלון שכתוב עליו צ'ט הפורום תלחץ עליו ותגיע לצ'ט
לא יודעת איך עושים קישור תלחץ למעלה על המילה קישורים ושם ייפתח לך חלון שכתוב עליו צ'ט הפורום תלחץ עליו ותגיע לצ'ט
מ מצוטטת New member 2/10/06 #18 ../images/Emo124.gif אני פרשתי לסייאסטה{הכרחית} תדאגי שיפנו ת'שולחן וישטפו טוב טוב ת'כלים C U
ע ערסlight New member 2/10/06 #13 יואב בן צרויה "... וישחקו הנערים לפנינו" היה שר צבא שהציע דו קרב במקום מלחמה כוללת.
ע עונה חדשה New member 2/10/06 #9 אם אין לו עוד ילד או ילדה ב 4 אותיות כש וו' שניה, אז סביר להניח שזה יואב הולכת לבדוק תודה לכם
N naama78 New member 2/10/06 #11 ../images/Emo124.gifסופק'ה../images/Emo124.gif צרויה היא- היא. אחות דוד המלך. אימו של יואב. ( ושל עוד כמה....)
../images/Emo124.gifסופק'ה../images/Emo124.gif צרויה היא- היא. אחות דוד המלך. אימו של יואב. ( ושל עוד כמה....)
ע עונה חדשה New member 2/10/06 #12 אז למה לא מספרים לי שום דבר??? למה אני האחרונה לדעת???????????????????? תודה על המידע
א אילן עיניים ירוקות New member 2/10/06 #22 אופני שטח,חזרתי מרכיבה של 20 ק"מ מחולון לגני יהושע,7 קילומטרים נסעתי שם בשבילי העפר וחזרתי הביתה.