יללההההה חידון חדש

AnGiE My BaBy

New member
יללההההה חידון חדש

והפעם: נסו לזהות לאיזה שחקנית/זמרת שייכות העיניים שבתמונה.... ותהיו קצת יצירתיים!!!!!!!! התשובות... אולי מחר... אולי מחרתיים... אולי לעולם לא... מה אכפת לכם תנסו מה יש אני זזה כי צחון מהאקדמיה עוד מעט אצל דודו טופז אז צ'או... נשיקות!!!!!!!!!

אני אנחש!

1-ביונסה 2-אנג'י 3- ממ בלאט? 4-ג'סיקה אלבה 5-אליסה מילאנו 6-קצת מטושטש... לא בטוחה מיזו למרות שמוכר 7-נו ררררר נורא מוכרת לי שכחתייייי 8-ג'ניפר אניסטון(?) 9- ניקיטה...? יכול להיות? 10-קייטי הולמס

אה וואלה.. יכול להיות..

למרות שנראה לי שיש תמונה דומה גם לאניסטון (השיער גם נראה דומה ככה.. למרות שבקושי רואים אותו חח)

לונה..

New member
טוב, אני מהמרת על הלוסי ההיא מאלי

מקביל, אבל זה סתם יריה באפילה כי אני בכלל לא חושבת שזו היא. אבל יש מצב. והיא בכלל דומה לקיאנו ריבס

S m e l l y Cat

New member
בלהבלה../images/Emo108.gif

1. ביונסה 2. אנג'לינה 3. כריסטינה אגילרה?.. 4. זאתי שכולם אוהבים פה.. ג'סיקה אלבה קוראים לה? :{{ 5. אליסה מילאנו 6. אנלי מושג 7. גם אנלי מושג 8. כנ"ל.. 9. לא יודעתת!!1111
10. זאתי מדוסון להלהאניגרועה

AnGiE My BaBy

New member
אני אתן לך רמזים קלים...

מספר 3 היא זמרת מוכשרת ויפה גרררררר והיא יריבה של עוד זמרת מוכשרת ויפה מספר 6 היא פצצת מין שמשחקת בדרך כלל תפקידים של ביצ' מספר 7 היא בחורה שמשחקת בסדרת טלוויזיה והיא הכוכבת הראשית שם אחלה סדרה מספר 8 שחקה פעם במשמר המפרץ למספר 9 יש את אותו שם משפחה של זמר רוקנרול משובח שמת מזמן והוא עדיין מלך... רמז רמז ובכל השאר צדקת

למספר 7 יש עיניים כמו שלי

אוווףףףף אני יודעת מי זאת!!! המוח שאין לי התרוקן אחרי המתכונת לאאאאאאאא!!!

AnGiE My BaBy

New member
יאללה נקל עליכן

מספר 7 זאת מליסה ג'ואן הארט מסברינה המכשפה הצעירה..............

לונה..

New member
מממ מת מזמן, מלך, ליסה מארי פרסלי?

מזה, היא נהייתה יפה מהפעם האחרונה שראיתי אותה

קיי אז..

3 -כריסטינה אגילרה 6-עדיין לא בטוחה 7-סברינה יכול להיות (מליסה ג'ון הארט קוראים לה?) חח8 8-כמו שלונה אמרה ג'סמין בלית' 9-ליסה מארי פרסלי? חח או משו

פריסליה פרסלי!! חחחחחחח

שיחקה במלרוז פלייס-משמע ביץ' חחחחח וגם בדלאס.. וואי איזה כיף שיש אינטרנט חחחחחח בסוף זו לא היא חח רגע.. היא צריכה להיות צעירה בטח ולא בת 80..

לונה..

New member
חחחחחח זאת אשתו!!

נומי, האייסי נתקע לי, תעברי מצב או משהו חחחח

לונה..

New member
יווווווווווו איך אהבתי אותה!!!!

ג'יימיייייייי ראררר
משום מה חשבתי שהרמז שנתת אומר שהיא קרובת משפחה שלו חחח <לעבוד על הבנת הנקרא> קיצר מה קרה לדניס ריצ'ארדס! חחח ואת יודעת מה, חשבתי עליה אתמול ועדיין לא הייתי אומרת שזו היא. טוב, מספיק עם ניחושים בשבילי חחחח

למעלה