את אפילו לא רבע פיל!!
D dcohn New member 31/8/07 #16 נו יאללה היתי בים אתמול, היה כיף.. מחר אני במימדיון.. נשרפתי בים וקצת שורף.. תכף לימודים ולא עשיתי עבודות בביו' ובמתמט'
נו יאללה היתי בים אתמול, היה כיף.. מחר אני במימדיון.. נשרפתי בים וקצת שורף.. תכף לימודים ולא עשיתי עבודות בביו' ובמתמט'
ז זונע New member 31/8/07 #17 סוססססססס ניצחנו 3-0 את שירוקי!!!!!! והיה אחלה משחק מכבי עפה מאירופה מכבי עפה מאירופה מכבי עפה מאירופה מכבי עפה מאירופה מכבי עפה מאירופה מכבי עפה מאירופה אה ו... מכבי עפה מאירופה
סוססססססס ניצחנו 3-0 את שירוקי!!!!!! והיה אחלה משחק מכבי עפה מאירופה מכבי עפה מאירופה מכבי עפה מאירופה מכבי עפה מאירופה מכבי עפה מאירופה מכבי עפה מאירופה אה ו... מכבי עפה מאירופה
ז זונע New member 31/8/07 #19 תחשבי בהגיון את ב-5 יח' אם: 1. 3-0 היא תוצאה של משחק כדורגל 2. אני אוהד הפועל 3. דיברתי על כך שמכבי עפה מאירופה אז: שירוקי היא קבוצת כדורגל!!!!!!!!! מש"ל.
תחשבי בהגיון את ב-5 יח' אם: 1. 3-0 היא תוצאה של משחק כדורגל 2. אני אוהד הפועל 3. דיברתי על כך שמכבי עפה מאירופה אז: שירוקי היא קבוצת כדורגל!!!!!!!!! מש"ל.
D dcohn New member 31/8/07 #25 ../images/Emo6.gif גיאו' הצד החלש שלי../images/Emo10.gif אבל שירוקי זה לא שם לקבוצת כדורגל! מי הדיסלקט שחשב על זה?
../images/Emo6.gif גיאו' הצד החלש שלי../images/Emo10.gif אבל שירוקי זה לא שם לקבוצת כדורגל! מי הדיסלקט שחשב על זה?
מ מיץ פטל קריר New member 1/9/07 #32 חחחחחחחחח ניצחתם 2 משחקים מתוך 6 רשמיים...קיבלתם מאיתנו...מה אתה מתלהב
R Refreshing Menta New member 31/8/07 #20 ../images/Emo126.gif כבר לא יומחמישי אבל עדייןןן.... מפגש פורום הפיג'מות 1082!! היה כיף! היו קטעים שהייתי עצבנית וכאלה.. אבל הפורום כזה מדהים שזה עבר
../images/Emo126.gif כבר לא יומחמישי אבל עדייןןן.... מפגש פורום הפיג'מות 1082!! היה כיף! היו קטעים שהייתי עצבנית וכאלה.. אבל הפורום כזה מדהים שזה עבר
M MoonyAvFreak New member 31/8/07 #21 here goes ואו רק שבוע עבר, שיעבור כל הזמן כבר עכשיו. ככ מתגעגעת. יש אין סוף שיעורים וזאת רק ההתחלה. לפחות יש לי את לואיסה, שהיא ממש חמודה. אנדרס מגיע מחר, מקווה שהוא נחמד כמו שהוא במסן. אני כבר לא חולה! שונאת את הגובה הזה, לא יאומן כמה שזה באמת משפיע על הכל. המים פה טעימים. חחחח
here goes ואו רק שבוע עבר, שיעבור כל הזמן כבר עכשיו. ככ מתגעגעת. יש אין סוף שיעורים וזאת רק ההתחלה. לפחות יש לי את לואיסה, שהיא ממש חמודה. אנדרס מגיע מחר, מקווה שהוא נחמד כמו שהוא במסן. אני כבר לא חולה! שונאת את הגובה הזה, לא יאומן כמה שזה באמת משפיע על הכל. המים פה טעימים. חחחח
M MoonyAvFreak New member 1/9/07 #31 ../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif גמני לילך, אין לך מושג כמה ../images/Emo23.gif