יללא לעבודה

יללא לעבודה

מחר מבחן..... ואיך זה שתמיד כשחייבים ללמוד הכי אין כוח בעולם... והכי מוציא מהריכוז שכל החומר במקום להיות רשום במחברת בעצם נימצא במצגות באינטרנט....... וזה אומר שאני כל היום צריכה להיות מול המחשב....והמחשב ממש מוציא אותי מהריכוז.. כי יש את הפורום ובכלל תמיד מוצאים איזה משהו לקרוא\להסתכל \להתעסק.... הכל רק לא ללמוד... בקיצור זקוקה לתמיכה ממכם מבחן אחרון של סמסטר קיץ...חצי מהתואר מאחוריי... מי היה מאמין שאגיע עד הלום???? נו עוד טיפה מאמץ...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תנו לי קצת עידוד

solee

New member
המון המון בהצלחה !!! ../images/Emo140.gif

מה לומדת ????

תודה רבה רבה

המבחן בהתנהגות ארגונית-מאקרו

דווקא זה מעניין באופן יחסי

חוץ מזה גם כשלומדים משהו שאוהבים.. לא בהכרח שככככלל הקורסים יהיו ממש מעניינים... בין אם אני ארצה או לא אני חייבת ללמוד גם את מה שאני לא ממש אוהבת..

lizush

New member
יאללה אלכס..

החלק הקשה מאחוריך.. עוד קצת פוש וזה יגמר יותר מהר משאת חושבת.. מחזיקה לך אצבעות חומד

רב תודות

הידעת שמבנה ארגוני הנו מערך שיטתי ומסודר של תפקידים. מטרתו לזהות ולהגדיר את התפקידים השונים במרחב ובזמן ולקבוע את קשרי הגומלין שלהם עם תפקידים אחרים.?????

עופר 123

New member
מבנה ארגוני זו לא הדרך שבה...

מסבירים למה העובד מייצר לבוסים שלו מיליונים, אבל הוא מרוויח רק פרומיל ממה שהביא לבוסים שלו?
עופר, במצב רוח סוציאליסטי

בהצלחה בלימודים ../images/Emo20.gif .

אני הצלחתי ב2005 , לעבוד מול מחשב , שיש אינטרנט , ויש גישה לפורומים, אבל הצלחתי כמעט 8 חודשים לעבוד רק על התוכנה של העבודה (ברוב הזמן) . בקיצור , זה אפשרי , בהצלחה בלימודים , מול מחשב . רק על התוכנות הנכונות .

למעלה