ילך בדרכי

ילך בדרכי

זה שאני מבולבלת סבבה, זה שהאפרוח לומד את זה ממני - חבל. זה שאני דיסלקטית סבבה, זה שהאפרוח גם - חבל. זה שאני בחרתי לחיות בלי אבא שלו סבבה, זה שהוא נאלץ לחיות כך חבל. זה לא שהוא לא מקבל גם דברים חיוביים, הוא כן. הם פשוט מתגמדים. וכן... היום הייתי מספיק אידיוטית לחפש אותו לבית הספר (בפתק היה כתוב "יום שישי תחפושות בכול צבעי הקשת" ואני כנראה הייתי אמורה להבין שהם צריכים לבוא לבושים בצבע מסויים..) למזלי, או למזלו בעצם, נקיטה הבינה נכון... פורים שמח חבובים.

תימניה

New member
מזלך....

שיש לך חברה שכזאת

כנס לראש

באגם הברברים יש לי חברים באגם הברברים אנחנו כול היום משתוללים ..... ..... והרבה מסיבות והרבה שריפות באגם הברברים של הטועים והטועות כנס לראש.... אין עליהם, אין מצב שאני אשמע את שוטי הנבואה ולא יצא מבסוטית. "אגם הברברים"

destiny36

New member
אופס ../images/Emo140.gif

איזה מזל יש לי לפחות שהילד שלי מסביר לי את הפתקים לפני שאני צריכה להבין אותם

יותר מזה מותק

מזלך שהבן שלך מוסר לך את הפתקים. אלי לרוב הם לא מגיעים ואם הם מגיעים אז זה אחרי המועד...

destiny36

New member
למען האמת כן

אבל לאחרונה לא מביאים לי פתקים רק מעדכנים אותי ברור למזלי. אילולא היה אצלנו השבוע "תחפושות בכל מיני צבעים" כפי שכתבת ראבק מי היה מבין בכלל אם לא היו מסבירים לי
. בהחלט יש לי מזל. במיוחד עם הבן הקטן. בקשר לבן הגדול אני עדין לא סגורה כי ממנו לא מבינה כל כך מה שגם לא מבינה גם ככה ..אוף מבינה אותך. אני אומנם לוקה קלות ולא אובחנתי, אז אולי למדתי לחיות עם זה איך שהוא.

חחח

יש לי חבר התחתן עם מרוקאית הוא במקור מניו זילנד הביא את ההורים שלו משם לטקס החתונה יעני חינה בנתניה הלבישו אותו בסטן כחול שמו לו כובע מצחיק ולא שכחו לתקוע לו סכין בחגורה באמצע החינה הוא בא אליי ולוחש לי שהוא לא מאמין שבחתונה שלו הוא יתחפש לאלדין..

ב ד ר ך

New member
../images/Emo39.gif

אני יודעת שזה מעצבן ומתסכל. ואת בטח לא רואה את זה כל כך אבל.. יש משהו מאוד חינני בילבול הזה
אז טוב שלצד החנניות הזאת, יש גם בלונדינית קטלנית שמתקתקת את העניינים

יערית

New member
תראי לי....

אמא אחת מיוחדת כמותך בסביבה שלו?????????????
העיקר שהוא אוהב אותך כומו שאת!!!!!!והוא יודע להסתדר עם זה{חשוב!} פורים שמח

מצוטטת

New member
פורים מבדח לך ../images/Emo15.gif נחמודת

אני רק דבר אחד לא הבנתי{ברשותך} אותך והרגשתך יופי טופי הבנתי רק למה את חושבת שהדברים מה הילדון מקבל מתגמדים מתגמדים למי?.......אה? כי בעינייי זה הפוך....לגמרי הפוך!

ת י א ה

New member
../images/Emo6.gif

גנובה שכמותך. לפחות עשית חזרה גנרלית ליום ראשון. זו שיטה נהדרת לזכות במקום ראשון בתחרות תחפושות. הוא היחיד שמגיע עם תחפושת. אפשר לנסות את השיטה גם בפסח ובשבועות. אף פעם לא מאוחר מידי (או מוקדם מידי).

למעלה