ילד... H-)

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
ילד... H-)

אני בשוק שחבל לך על הזמן, ולמה אני כותבת את זה כאן, כי כאן זה הסיכוי היחידי שתיתן לי לדבר, בלי שתקרא לי בכול מיני שמות. תגיד אתה בסדר?..מאיפה לאיפה אתה מעיז בכלל שאני מבקשת ממך ללללללללללאאאאאא לעשות משהו (ואתה אומר לי ``כן, כן``) ועושה ההפך???, מאיפה לאיפה אתה התחלת לשפוך עליי דברים?? חבל לך הזמן מאמי, ולעומת מה שאתה חושב -מרוב שוק שתקתי וחוץ מ``מה??`` לא יצא לי כלום מהפה , ולא כי אני חושבת שזה נכון... באיזה זכות אתה קורא לי בשמות??, באיזה זכות את עושה דברים שביקשתי ממך יפה לא לעשות אותם, זה הגוף שלי , אתה נורמלי?!??!.....אין לי מה להגיד, איפה הילד שהכרתי???...מי אתה בכלל??...אפילו היום בבוקר מרוב הרגל הלכתי לחפש אולי השארת איזו הודעה............ מה קרה? חשבתי שאתה קצת שונה מכול הגברים בעולם....שסקס זה לא העיקר, שאתה מכבד מילה של בחורה, שאתה לא מעליב ויודע להתמודד עם דברים מתסכליםולא מוציא את זה על אחרים, שלא תעיז להגיד שאני מלכלכת עלייך, זאת בערך ההזדמנות האחרונה שלי להגיד לך משהו בלי שתסתום לי את הפה! נעלבתי, נפגעתי, חשבתי שיש בינוני הרבה יותר מהמון, בחיים לא האמנתי שכך זה יסתיים, גם לא בחלומות הכי פרועים שלי....... אני עדיין מתגעגעת,ואני במן שוק כזה, שלא איתך יצאתי אתמול, בטח איזה טעות בכתובת או משהו, סתם מישהו שמאוד דומה לך או משהו... עדיין לא מאמינה, ואם אתה רוצה באמת, אבל לא סתם לדבר, אתה יודע איפה למצוא אותי, איילת..

halit

New member
איילת :)

קראתי את כתב הסערה שלך. לא ברור לי על מי/ מה את מדברת ונראה שלזה התכוונת. כמישהי המתבוננת מהצד, אובייקטיבית עד כמה שאפשר, אני רואה בליל מילים לא החלטי. זה כמעט לא משנה מה באמת כתבת, מה שמשנה היא הקוטביות שלך. בגדול זה נראה כמו: בואנה, בואנה!!!! לך מכאן!!!! לאאאאאאאא, אל תזוז!! רגגגעעעעעע..... טוב תחליט לבד.... איילת, שווה לך לחשוב, מה את רוצה? למה? כיוון ש - : א. אם תדעי מה את רוצה ממנו, המסר שלך יהיה ברור יותר. אולי גם לפלוני יהיה קל יותר להחליט בעצמו, או בכלל לשהות במצב שמגדיר כללים של ידיעה (אם הוא עדיין לא החליט). למה לך להישאר בעמימות? זה לא מצב טבעי לנו... הוא לא נוח לאף אחד. יכול להיות שפלוני כבר החליט מה הוא רוצה. ואם הוא עדיין לא, למה לו לסחוב עמימות של מישהו אחר גם כן? (אגב, לדעתי, הוא כן יודע.הוא משתמש בבלבול שלך). ב. ``...ואם אתה רוצה..אתה יודע איפה למצוא אותי...`` אמממממ..... למה לחכות שהוא ירצה/ יגיד משהו ואז להחליט לפיו? אז עד שהוא לא יגיד מה יהיה.... איפה זה משאיר אותך....משוללת תגובה?.. איפה השליטה שלך בחיים שלך? הרי ברור שאת כ``כ רוצה את המקום הזה, בו יש לך זכות לדעה, להחלטה (ומגיע לך אותו!!!). בקיצור, המסר שלי אליך: 1. תחליטי בעצמך מה את רוצה (מה הצרכים שלך? האם פלוני מספק אותם?) 2. תצרי מצב, אל תחכי להגיב למצב. מצבי ידיעה, עם כללי משחק ברורים קלים לנו יותר מעמימות איתה אנחנו נפגשים יותר ויותר ?(מידי..) בעת הזו של חיינו. מקווה שיכולתי לסייע ולו במעט. חזקי הלית.

blue love

New member
halit....

הילדה לא ביקשה יעוץ פסיכולוגי...היא רשמה את הדברים בכאב ואני לא חושב שפסיכולוגיה זה הדבר שהיא צריכה עכשיו... אז ניתוח המילים שלה זה מיותר לחלוטין לדעתי... וחוץ מזה...שיהיה לך יום...רגוע halit blue

halit

New member
בלו

זו הדרך שלי להביע תמיכה. לאנשים כאן יש סגנונות שונים להביע תמיכה, הזדהות, הערכה וכו`... אני חושבת, שעצם זה שמישהו מתייחס לרגש שאחר מביע- הוא העיקר כאן. הנחתי היא, שהקוראים באשר הם, מצליחים להפיק משהו מחילופי הדברים בפורום בכלל. שיהיה לך יום כתום B-) הלית

בלו לאבבבבבבבבב

אחרי שהצעת שאפשר יהיה להגיב אני מגיבה לך. וזה ככה בלי עלבונות אני זו אני יונית עונה מה שבליבי. וזה קשור לשרשור הזה, אני חושבת שההערה שלך להילית לא היתה במקום, הילית הגיבה לדעתה בלבד ליולי ולא הוגן שענית לה כפי שענית. זו דעתי בכל אופן. יונית

blue love

New member
ניתוש...

אני הוגן זה בסדר..(-: התגובה שלה היתה מצויינת ומאוד מיקצועית... אבל אני לא חושב שיולי חיפשה תגובות למה שכתבה...אולי רק אחת.. של אותו בחור שעליו מדובר.. blue

halit

New member
בלו,

תודה על ההערכה. אבל, אתה יודע, בלו, כשאנשים כותבים כאן דברים הם לוקחים בחשבון (או צריכים), שברגע שזה נמצא בפורום- זה נמצא ברשות הכלל. הווה אומר שלכולם יש את מלוא הזכות להגיב, לחלוק, לתמוך. אני מקווה שכמה שפחות לשפוט.. הלית

האמת היא שאני נזהרת מתגובות

אתה מגיב לאחד והשני עונה. ואם האדם הנכון עונה אז הוא מתחיל להתגונן כאילו מישהו התכוון לעשות לו רע. האמת אני עוד מעט חולה מהתגובות של כל הפורומים גם יחד. מקוה שיש פורום בשם פסיכווירטואלי כי אני נעלמת תיכף. כולם פגיעים רגישים אמאלה. ושוב להילית, מקצועית או לא מקצועית, הגיבה הבתאדם רק הגיבה, זו היא. יוניתתתת

pank

New member
בבית של תלוי לא מזכירים חבל...

ואצלי לא מזכירים אהבה, כולם יודעים שבליפול בפח אני אלופה. חשה בהודעה שלך מסות של אכזבה, לה אני שותפה מלאה. אבל לפחות צוחקת על עצמי איך שוב בשלמות על מזבח הזילות הקרבתי את עצמי, בשקיקה גמעתי מילים יפות שנכתבו כמו על פס ייצור לכל הבחורות. איך שוב לא הבחנתי בין התמכרות לריגוש זול ואהבה, ובניתי פנטזיות שלמות סביב פרפר ממוצע.

Shanny

New member
פנק.... את כזו חכמה אני כל כך

אוהבת את התגובות שלך תמיד מעודדת מעניקה פשוט מקסימה אני בד``כ לא מגיבה לכל דבר כי לפעמים לא צריך לפעמים אנשים סתם כותבים בשביל להוציא החוצה רגשות שלהם לא תמיד הם מחפשים תגובה או עיצה אבל את כזו חביבה והתגובות שלך כל כך חמימות שלך שני

bluewater

New member
ילדה(במלוא מובן המילה)

צר לי שאת מאלה שאוהבות להוציא את התסכול שלך בגלל שאומרים לך דברים נכונים ואמיתיים ביותר! יולי,לא עשיתי דבר וחצי דבר בניגוד לרצונך. אני שונא לעשות את זה,כי אני פשוט רואה שמי שלא רוצה בחברתי אני לא הולך בכוח. לא רוצה לא צריך,יש עוד הרבה דגים בים. אבל את כזאת פרנואידית,חושבת שכל גבר מחפש רק איך להכניס למיטה...צאי מזה!!! אבל את רואה את הדברים בצורה כזאת שחורה חבל על הזמן. מה בעצם רציתי? לתת לך הרגשה שיש לי משהו כלפיך?? ושלא תעיזי להגיד שקראתי לך בשמות!!! זה שאמרתי לך שיש לך בעיה עם אמינות את לא צריכה להשתולל,כי כבר אמרתי לך שמי שסובל מזה זה בסוף את! את צריכה לדעת לקחת דברים לצומת ליבך לאנשים שבאמת רוצים לטובתך! צריך לדעת גם לשמוע ולא רק להגיב! אבל הספקתי כבר להכיר אותך...והבנתי גם למה בחרת לכתוב את הדברים כאן. את פשוט אוהבת צומת לב,ואולי זה לגיטימי,אבל לקבל אותה בדרך לא כשרה בעולם,שאת אומרת דברים בכלל לא מדויקים-זה מראה לי כמה אני צדקתי לגביך. מתוקה,את יודעת שסטוצים זה בכלל לא בעיה להשיג ובטח ובטח לא הייתי מרחיק עד תל אביב בשביל להשיג אחד כזה. את מכירה אותי טוב טוב שאני לא הטיפוס! אז חשבתי שיצא מאיתנו משהו ובסוף לא,אבל את לא צריכה לקחת את זה ללב! יולי,באמת שלא היתה לי כוונה לפגוע בך ואת מכירה אותי מספיק טוב שאני לא הטיפוס. אם משהו מציק לך-דברי אליי. את יודעת שאני תמיד אוהב להקשיב לך ולתת לך עצה מכל הלב. מכירה את הפתגם``אל תירוק לבור ששתית ממנו``? אמנם לא בדיוק הרוואתי את צמאונך אבל את צריכה לדעת להגיד את הדברים ואיפה להגיד אותם. שהיה לך שבוע טוב.

bluewater

New member
ועוד משהו

זה רק הוכיח לי כמה ארבל צדק. כולם פה ירדו עליו כשהוא אמר שיש גם מציאות ולעיתים היא מאוד שונה מהוירטואליות. תודה ארבל.

Shanny

New member
סליחה על התגובה...אבל

אני לא חושבת שזה המקום לכל ההתנצחויות שלכם אולי פשוט תדברקו או לא יודעת מה.. אבל חרה לי מאוד לקרוא את כל אשר כתבתם שניכם זהו פורום אהבה ורומנטיקה ולא חוסר אהבה,התנצחויות,ופרידות מצטערת... אבל לא עשה חלי טוב במיוחד לאחר שקראתי את זה שני

yoli

New member
זהו מאמי שלא!!

אתמול רק ניסיתי לדבר אלייך ולא הקשבת בגרוש, אמרת שמה שתגידי לא יעזור לך עכשיו,כאלו אפשר לחשוב איזה חוצפה זאת להגיד לא בימינו... מאמי איך אני אדבר אלייך?....אתה מקשיב בכלל?

yoli

New member
אה וכן..

אם באמת בא לך, תחזיר טלפון כי אתה לא עונה.

למעלה