ילד ששבר שן בגן

ילד ששבר שן בגן

זה קרה אצלנו שבוע שעבר בפעוטון,אני לא הייתי שם אלא סייעתי בתינוקיה שלנו,בידיוק שטפתי את המירפסת החיצונית כששמעתי את נ. צורח בהיסטריה מהכיתה השניה,בהתחלה חשבתי שזה כלום הוא בכה הרבה באותו יום(לא חשובה הסיבה)מהבוקר עד שראיתי מהחלון של הדלת את סבתא שלו דוהרת אל הכיתה השניה,לרגע חשבתי שהילד חולה אבל אז אמרו לי שהוא נפל על השער של המירפסת הפנימית ושבר את השן שלו,איך קורה דבר כזה?שאלתי בכעס מסוים את צוות הפעוטון,האם אתם חושבים שזאת היתה רשלנות או שלא תמיד אפשר להספיק למנוע? שלכם חנה גונן

לאה_מ

New member
הבן שלי שבר שן בבית, בזמן שאני

עמדתי במרחק של כמטר ממנו. זה עניין של שבריר שניה, ואי אפשר תמיד למנוע. מכל מקום, אין ספק שכאשר זה קורה בגן זה יותר מבאס...

אני מאוד מבואסת מזה../images/Emo3.gif

כי אני נורא אוהבת אותו והצרחות
שלו פשוט עשו לי הקפצת לב
כאילו לא די בזה התברר לי שבבדיקת הרופא נימצא ששיניו במצב של עששת לא קטנה בלשון המעטה ועכשו אני שואלת את עצמי איך הגיע למצב כזה ואם לא היתה נישברת לו השן האם הוא ביכלל היה מטופל?הקיצר יש לי סחרחורת בראש
מכל הענין הזה. שלך חנה גונן

גם עומר ../images/Emo13.gif

מגיל שנה חסרה לו שן קדמית. נפל אצל סבתא, מטר מסבתא, על פינה של ארגז קולה.

טלאפ

New member
גם ביתי שברה שן בבית

שבריר של שניה זה הכל, לא צריך יותר. אצלינו זה היה אחרי השתוללות של אחרי האמבטיה הילדה שלי נפלה על הברך של חברה שלי והופ מכה, שן שבורה וברך אחת חבולה (למרות שחברה שלי הגיבורה ממש לא התלוננה). במקרה שעליו את מספרת אני לא חושבת שיש רשלנות. זה יכול לקרות תוך שניות.

למעלה