ילד שמתעורר בבכי נוראי בלילה מוכר?

ילד שמתעורר בבכי נוראי בלילה מוכר?

אתמול נתנאל התעורר בשעה 1 בלילה בערך בבכי נוראי שלא הצלחנו להרגיע ככל הנראה היה לו חלום רע רק אחרי שהצלחנו לנער אותו מתוך השינה למצב של עירות חלקית הצלחנו להרגיע אותו זה קורה לו די הרבה לאחרונה האם זה הגיל בו מתחילים הביעותים? נתנאל היום בן שנתיים ושמונה חודשים איך מצליחים להרגיע ת הילד בלי להעיר אותו מהשינה? האמת בעלי נלחץ יותר ממני בקטע הזה

אם זה קורה אצלינו

אני מכניסה לה בקבוק מים לפה, וזה מרגיע אותה. אני חושבת שביעותים מתחילים גם בגיל הרבה יותר מוקדם.

גם אצלי זה קורה לפעמים

שאחת הילדות מתעוררת בבכי קורע לב או מבהיל. כל אחת בתורה בגיל המתאים. הגדולות 9 ו- 7 נכון להיום באות אלי ומספרות לי שהיה חלום רע ואז מדברים על זה. הקטנה בת שנתיים וחצי מדי כמה חודשים קורה שהיא פתאום מתוך שינה בוכה דקה או קצת יותר. אם אני רואה שהבכי שלה נמשך אני ניגשת אליה, מלטפת ומחבקת. אני לא מעירה אותה. אני לא חושבת שזה נכון להעיר מישהו אפילו תינוק משינה ובטח שלא לנער אותו. תוך כדי הבכי פשוט לתת נשיקה וללחוש אמא כאן, הכל בסדר. אצל הקטנה שלי זה עובד. או שהיא מתעוררת ובודקת באמת שאני לידה ואז חוזרת לישון או שהיא פשוט נרגעת בלי שהתעוררה.

לנער היה באופן מילולי

ברור שאני לא תופסת את נתנאל ומנערת אותו הכוונה היתה שע"י חיבוקים נשיקות ודיבורים שקטים אני מביאה אותו למצב של חצי עירות ואז הוא נרגע מהבכי המפחיד הזה

אמיר.

New member
להעיר !!!

בחושך... מחבקים ומדברים אליו ... שיתעורר לפחות לרמה שבה ישים לב שאנחנו איתו.... יעבור בעז"ה.

למעלה