ילד שלישי

מצב
הנושא נעול.

o r n a a l

New member
ילד שלישי

ילד שלישי
הי, יש לי שני ילדים (הריונות טבעיים) ואני כל כך רוצה שלישי, אני אחרי שנה נסיון טבעי, שנתיים טיפולים, שלושה חודשים עם זריקות וקצת מאוד מיואשת. חשבתי להתחיל הפריית מבחנה אבל פאום הסתבר לי שזה עולה רק 15000 ש"ח והחזר מכללית מושלם 5700 ש"ח. מה באמת צריך לשלם כל כך הרבה על כל טיפול? אולי למשהי יש פתרון יצירתי אחר? אני לא מאמינה שאני יעמוד בזה. היאוש יהיה אדיר על כל אי הצלחה , מה עושים? אורנה

באותה סירה

ילד שלישי
הי, יש לי שני ילדים (הריונות טבעיים) ואני כל כך רוצה שלישי, אני אחרי שנה נסיון טבעי, שנתיים טיפולים, שלושה חודשים עם זריקות וקצת מאוד מיואשת. חשבתי להתחיל הפריית מבחנה אבל פאום הסתבר לי שזה עולה רק 15000 ש"ח והחזר מכללית מושלם 5700 ש"ח. מה באמת צריך לשלם כל כך הרבה על כל טיפול? אולי למשהי יש פתרון יצירתי אחר? אני לא מאמינה שאני יעמוד בזה. היאוש יהיה אדיר על כל אי הצלחה , מה עושים? אורנה
באותה סירה
גם אני נמצאת. אני אחרי 2 לידות (הריונות ספונטניים). הנס השלישי ממאן להגיע...אני חברת קופ"ח של ההסתדרות. לפני הפריה ראשונה (עם מיקרומניפולציה). גיליתי להפתעתי, שיש פער בין בתי החולים השונים מבחינת מימון העניין. (אסף הרופא למשל זול יותר מתה"ש באופן משמעותי). גם אני כמוך חוששת מאד מכשלונות, בשל העלות הגבוהה והקושי לממן את העניין. יכולה לאחל לך רק הצלחה. (אגב,הבנתי מהבנות בפורום שקופ"ח מכבי מעניקה החזר גדול יותר). ב ה צ ל ח ה

העין ה 3

New member
אכן, מכבי מעניקה החזר גדול יותר

באותה סירה
גם אני נמצאת. אני אחרי 2 לידות (הריונות ספונטניים). הנס השלישי ממאן להגיע...אני חברת קופ"ח של ההסתדרות. לפני הפריה ראשונה (עם מיקרומניפולציה). גיליתי להפתעתי, שיש פער בין בתי החולים השונים מבחינת מימון העניין. (אסף הרופא למשל זול יותר מתה"ש באופן משמעותי). גם אני כמוך חוששת מאד מכשלונות, בשל העלות הגבוהה והקושי לממן את העניין. יכולה לאחל לך רק הצלחה. (אגב,הבנתי מהבנות בפורום שקופ"ח מכבי מעניקה החזר גדול יותר). ב ה צ ל ח ה
אכן, מכבי מעניקה החזר גדול יותר
למעשה, החזר כמעט מלא. אבל הבעיה שיש תקופת המתנה, ובגיל 37 זה לא כל כך מעשי. אולי באמת שווה להשוות בין בתי החולים השונים?

אולי להמשיך לנסות בלי IVF

באותה סירה
אולי להמשיך לנסות בלי IVF
אני מטופלת אצל רופא פרטי, ההבדל עצום, ובנתיים אנחנו מקבלים החזרים כמעט מלאים, הערב הייתי אצלו וחשבנו שוב שבעצם אין שום סיבה לא להצליח עם הזרעות וזריקות גונל, הוא מאוד אופטימי, והחלטנו להמשיך לנסות עוד 3 או 4 טיפולים. קצת נרגעתי וכולי תקווה שאכן אם ניתן לזה עוד קצת צאנס זה יצליח ולא נכנס להוצא כספית מטורפת שאף אחד לא יודע לאן זה יגיע. מה לעשות זה המצב והרבה אפשרויות אין לנו, אם זה לא היה עולה כסף , אולי היינו מנסים אבל המצב עזר להחליט להמשיך ככה בנתיים. אז שיהיה בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה