את אומרת כמה דברים:
1. הוא עובד עד שעות מאוחרות ורוב הטיפול בילדים הוא באחריות שלך (למרות שגם את עובדת מאוד קשה)
2. אתם כזוג לא יוצאים לבלות ואין לכם זמן איכות זוגי משותף מסיבות שונות (עייפות, כלכלי..תירוצים תמיד יש)
3. בזמן הפנוי שכבר כן יש לו הוא מקדיש לילדים בטיול וכו'
המסקנות מכל מה שאמרת הן שבשביל בעלך הרגעים הפנויים, הרגועים והמשוחררים הם עם הילדים. לכן כנראה הוא שם אותם בראש העניינים. בשאר הזמן הוא עייף, ועובד וטרוד. גם את נשמעת גמורה מעייפות מכל ענייני הילדים והעבודה. משהו בזוגיות שלכם לא מאפשר לכם להשתחרר ולנוח ולמצוא שם את הרגיעה והכיף.
עיצה שלי, תגידי לו שאת מוכנה לחשוב על זה,
במקביל תנסי ליצור שינוי בבית.
תחלקו בניכם מטלות כך שתהיי פחות עייפה או שתטילי קצת יותר על הילדים.
תמצאו זמן לבלות יחד כזוג, אפילו צפייה בסרט בטלוויזיה בבית עם פופקורן אחרי מקלחת כשאתם לבושים בטרנינגים יפים ולא בסמרטוטים, רק שניכם בלי הילדים.
תנסי ליצור משהו בין שניכם שהוא יותר מספק ומשחרר.
תנסו להגיע לסוף היום או לפחות לסוף השבוע כשאתם רעננים יותר, עם אנרגיות ורצון לתקשר.
אולי זה יוריד אותו מרעיון העוד ילד, אולי זה יגרום לך כן לרצות עוד ילד.
מה שאני מרגישה ממה שכתבת זה עבודה ועייפות ולחץ. זה חייב להשתנות.
1. הוא עובד עד שעות מאוחרות ורוב הטיפול בילדים הוא באחריות שלך (למרות שגם את עובדת מאוד קשה)
2. אתם כזוג לא יוצאים לבלות ואין לכם זמן איכות זוגי משותף מסיבות שונות (עייפות, כלכלי..תירוצים תמיד יש)
3. בזמן הפנוי שכבר כן יש לו הוא מקדיש לילדים בטיול וכו'
המסקנות מכל מה שאמרת הן שבשביל בעלך הרגעים הפנויים, הרגועים והמשוחררים הם עם הילדים. לכן כנראה הוא שם אותם בראש העניינים. בשאר הזמן הוא עייף, ועובד וטרוד. גם את נשמעת גמורה מעייפות מכל ענייני הילדים והעבודה. משהו בזוגיות שלכם לא מאפשר לכם להשתחרר ולנוח ולמצוא שם את הרגיעה והכיף.
עיצה שלי, תגידי לו שאת מוכנה לחשוב על זה,
במקביל תנסי ליצור שינוי בבית.
תחלקו בניכם מטלות כך שתהיי פחות עייפה או שתטילי קצת יותר על הילדים.
תמצאו זמן לבלות יחד כזוג, אפילו צפייה בסרט בטלוויזיה בבית עם פופקורן אחרי מקלחת כשאתם לבושים בטרנינגים יפים ולא בסמרטוטים, רק שניכם בלי הילדים.
תנסי ליצור משהו בין שניכם שהוא יותר מספק ומשחרר.
תנסו להגיע לסוף היום או לפחות לסוף השבוע כשאתם רעננים יותר, עם אנרגיות ורצון לתקשר.
אולי זה יוריד אותו מרעיון העוד ילד, אולי זה יגרום לך כן לרצות עוד ילד.
מה שאני מרגישה ממה שכתבת זה עבודה ועייפות ולחץ. זה חייב להשתנות.