ילד נוסף

גאמי

New member
אריאלה יקרה, משתפת!

בדיוק היום לפני שנה, החלטנו בעלי ואני שאנו הולכים על השלישי. ההריון התקדם יפה ואיתו האופטימית האופיינית שלי (שלא תגמר לעולם), גם לנו היו חששות אך עוד יותר היו לנו מוטיבציות לילד נוסף. בכל אופן לדאבוני ההריון הסתיים בחודש חמישי וזו היתה הטראומה הקשה יותר בכל הסיפור. בכל אופן, אני הפסקתי להתלבט, הלא גם אם התלבטתי, מישהו שם למעלה, במקרה הספציפי ההוא החליט שזה לא הזמן. השנה שוב ננסה, אני חוששת שהחרטה על כך שלא ניצור עוד יצירת פאר יהיה גדול לאין שיעור מהחשש שיוולד ילד עם קושי כזה או אחר, בעיקר לנוכח העובדה שבני שבספקרום הוא משהו מדהים וחד פעמי, שלא הייתי משנה במילימטר רבוע אחד. עשיתי החלטה, אני מפסיקה לפחד, אני קופצת לבריכה ויהי מה. כמובן שזו רק עמדתי כאם אז סליחה שעזבתי שניה את הסטטיסטיקה בצד, אבל דיברתי מהקרביים.

אריראלה

New member
תודה

תודה על התמיכה. לרוב אני אופטימית וחזקה, אבל מהיותי ראלית אני יודעת שזה יכול לקרות. כל בוקר נראה יותר אופטימי, במיוחד כשאני מעירה את הנסיך והוא חם וטעים כמו סופגניה. וכשאני מקבלת את החיוך והחיבוק בבוקר אני יודעת שיש לי ילד שמח שמתקדם ויתקדם והכי חשוב אוהב אותנו....ואנחנו אותו. אז עוד חמישה חודשים להרפתקאה חדשה ולעתיד טוב יותר...אמן

doroniz

New member
איזו הודעה משמחת

אני מאוד מאוד מאוד מאוד שמח לקרוא יעל החלטתכם. אין ספק שההחלטה היא רגשית וחסרת כל עיבוד ומידע סטטיסטי, וכך גם צריך להיות. בהצלחה לכם......

גאמי

New member
../images/Emo214.gifתודה לכם דורוני וגלירון.

כיף לקרוא את תגובותיכם אלי.

go bananas

New member
חששות

ליאת שלנו בת חמישה שבועות, ומהיום הראשון אני מחכה לחיוכים שיוכיחו לי שהכל בסדר (למרות שזאבי התפתח נורמלי לחלוטין עד גיל שנה וחצי- החיסון...) קשר עין- יש מידי פעם. אפילו עוקבת אחרי... חיוכים - גם לפעמים. אבל עוד לא ברור לי 100% אם זה כבר אמיתי. אני מאוד מקווה שהיא "נורמלית" כי בעלי אומר שאם לא- אז סגרנו ת'בסטה כי PDD זה הרבה השקעה. נחיה ונראה. בנתיים- היא התינוקת הכי חמודה והכי מקסימה והכי יפה והכי משגעת בעולם- ואנחנו אוהבים אותה עד הירח ובחזרה לא משנה מה! אילנה

השבוע ראיתי בטלוויזיה

רופא שהביא חדשות בריאות שדיבר על איזשהו מחקר שבו הצליחו לבודד איזה גן הקשור באוטיזם בעתיד הקרוב כנראה יופגו החששות שאנו מדברים עליהם חבל שלא עכשיו...

כן הלוואי שהיו פתרונות פשוטים כאלו

והלוואי שתרופה אחת היתה עושה הרבה.. אבל היא עדיין לא קיימת לצערינו

איזה יופי בננס- תיהני ממנה../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif

ואיזה כיף זה כשהכל בסדר טפו טפו.. חמסה חמסה.. נראה לי שהיא תהיה עונג לכל המשפחה ובטח תהיה גם תראפיסטית נהדרת..

למעלה