זו רק אני או שגם אתן חושבות שהוא הגזים. הוא לובש את החליפה לכל מקום. לא שהוא לא נראה טוב..
S shahar s New member 13/12/05 #20 זו רק אני או שגם אתן חושבות שהוא הגזים. הוא לובש את החליפה לכל מקום. לא שהוא לא נראה טוב..
S skaatit 1 New member 13/12/05 #21 הוא ממש לא הגזים......./images/Emo140.gif הוא רק עושה פירסום לפסטיגל.... וחוץ מזה...זה מהמם עליו!!!!!!!!!!!!
הוא ממש לא הגזים......./images/Emo140.gif הוא רק עושה פירסום לפסטיגל.... וחוץ מזה...זה מהמם עליו!!!!!!!!!!!!
S simhit New member 14/12/05 #25 חח אורטלוש תמיד צודקת!!../images/Emo6.gif הוא מ=ה=מ=ם עם התלבושת הזאת!!
S skaatushonet New member 14/12/05 #23 אורטי צודקת. הוא בא כדי לפרסם את הפסטי....! וחוצמזה,הוא שקסי בטירוף.
ה היחפה עם כתר של זהב New member 16/12/05 #28 תודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif אחלה תמונות. ואני גם לא חושבת שהוא מגזים.. זה נותן אחלה פרסום לפסטיגל וזה גם עושה יופי לעיניים
תודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif אחלה תמונות. ואני גם לא חושבת שהוא מגזים.. זה נותן אחלה פרסום לפסטיגל וזה גם עושה יופי לעיניים