מפגרת.. בשביל שווארמה קניתי אפטר שייב עמבה. רוצה להריח?
נ נסחפת עם הגלים New member 5/10/13 #28 אני נאלצת לוותר בלב כבד ילד אבל אף פעם אל תפסיק לנסות! ותמיד תאמין בעצמך!
נ נסחפת עם הגלים New member 6/10/13 #39 לא האימה! אני קורעת בגדיי ומורחת אפר על ראשי! מיד אחרי דייט בחשיכה.
נ נסחפת עם הגלים New member 6/10/13 #49 בעע איזה גועל הקארין הזאת בא להחטיף לה כאפה. "אני לא רוצה שיקטלגו אותי" "יש לי משהו בקופסא" כולה מנסה להוכיח. והגיי השמאלני חסר עמוד השדרה. וואי קיבלתי חלחלה.
בעע איזה גועל הקארין הזאת בא להחטיף לה כאפה. "אני לא רוצה שיקטלגו אותי" "יש לי משהו בקופסא" כולה מנסה להוכיח. והגיי השמאלני חסר עמוד השדרה. וואי קיבלתי חלחלה.
י ילד רע ומר New member 6/10/13 #50 את צריכה גבר אמיתי שיודע לכבד נשים. וזה אני ואחרי שזה הובהר תכיני את התחת ש'לך ותני כבר כתובת!
נ נסחפת עם הגלים New member 6/10/13 #52 לא זה שוט הרג אותי ילד יש לו כימיה עם הבחורה, נדלק עליה והכל ואז הוא פוסל אותה כי היא הצביעה לנפתלי בנט? איזה 0 אלוהים.
לא זה שוט הרג אותי ילד יש לו כימיה עם הבחורה, נדלק עליה והכל ואז הוא פוסל אותה כי היא הצביעה לנפתלי בנט? איזה 0 אלוהים.
י ילד רע ומר New member 6/10/13 #61 היא חלמה שאני גומר לה על הפן או משהו. היא סוחבת את החלום הזה כבר שבועיים. ואני בכלל לא גמרתי.. חרא חלום..
היא חלמה שאני גומר לה על הפן או משהו. היא סוחבת את החלום הזה כבר שבועיים. ואני בכלל לא גמרתי.. חרא חלום..
נ נסחפת עם הגלים New member 6/10/13 #62 אתה תעזוב לה ת'פן היקר שלה לך לדניאלה המחפופה שתסבול את השטויות שלך.
נ נסחפת עם הגלים New member 6/10/13 #64 תשאל אותה בעצמך אל תתבייש. היא חולה לך על התחת. אש עליך ילד, אש.