ג גניפר14 New member 6/10/13 #29 אבל הוא לא זקן , רק האפטר שייב שלו. אבל את אלופה בבשמים וזה. כמו שייעצת לי ,לגבי בושם מדהים. תייעצי לו על אפטר שייב מדהים. לא פלא שרק כבשות נמשכות אליו.
אבל הוא לא זקן , רק האפטר שייב שלו. אבל את אלופה בבשמים וזה. כמו שייעצת לי ,לגבי בושם מדהים. תייעצי לו על אפטר שייב מדהים. לא פלא שרק כבשות נמשכות אליו.
נ נסחפת עם הגלים New member 6/10/13 #34 הוא בטח בן 60 ג'ני אחרת למה הוא קורא לעצמו "ילד"? כדי לבלבל את האויב.
ג גניפר14 New member 6/10/13 #35 כן אהה? עבד על כולנו. עכשיו לפי האפטר שייב אפשר לגלות גיל של גברים. יעני נניח יש אחד שאת נדלקת עליו בפורמים. אז את פשוט שואלת אותו. סלח לי באיזה אפטר שייב אתה משתמש? אם הוא יענה שבטבק תדעי שהוא כבר פאסה.
כן אהה? עבד על כולנו. עכשיו לפי האפטר שייב אפשר לגלות גיל של גברים. יעני נניח יש אחד שאת נדלקת עליו בפורמים. אז את פשוט שואלת אותו. סלח לי באיזה אפטר שייב אתה משתמש? אם הוא יענה שבטבק תדעי שהוא כבר פאסה.
נ נסחפת עם הגלים New member 6/10/13 #37 בהחלט ג'ני בהחלט ואם הוא אומר שהוא משאיל מאמא שלו את ה"אניס אניס" שלה זו גם נקודה שצריך לשקול.
ג גניפר14 New member 6/10/13 #41 זה בכלל מדאיג. לא רוצה לחשוב על זה בכלל. עם בושם כזה רק סיסי יכול להתקרב אליו.
י ילד רע ומר New member 6/10/13 #45 נכון!!! אני גם משפריץ די.די.טי על הזין כדי שבחורות כמוך ירגישו בבית. תני כתובת לילוש כי אני כבר לא יכול להתאפק!
נכון!!! אני גם משפריץ די.די.טי על הזין כדי שבחורות כמוך ירגישו בבית. תני כתובת לילוש כי אני כבר לא יכול להתאפק!
נ נסחפת עם הגלים New member 6/10/13 #51 אני לא אתן לך כתובת עד שלא תכתוב בחתימה שלך "מותר להביע כל דעה ולנשים מותר גם לנאום!".
W wish2 New member 6/10/13 #53 אה אה אה אה אה אה אה אה אה אה כל הכבוד לילוש. אני זורקת עלייך את החזיה שלי. אבל אל תשרפי אותה. היא עלתה לי 300 שקל.
אה אה אה אה אה אה אה אה אה אה כל הכבוד לילוש. אני זורקת עלייך את החזיה שלי. אבל אל תשרפי אותה. היא עלתה לי 300 שקל.
נ נסחפת עם הגלים New member 6/10/13 #56 חכי חכי וויש שנסיים איתם פה זיקן יהיה ה-BFF של מרב מיכאלי וידבר לכולם בלשון נקבה.
W wish2 New member 5/10/13 #6 היה פה איזה מווריק חתיך אחד טייס. הוא שלח לי מסר שהוא נכנס בשביל לכבוש אותי ונעלם. את ראית אותו? או שאת סתם פוסטמה שמסתובבת פה כדי לעצבן?
היה פה איזה מווריק חתיך אחד טייס. הוא שלח לי מסר שהוא נכנס בשביל לכבוש אותי ונעלם. את ראית אותו? או שאת סתם פוסטמה שמסתובבת פה כדי לעצבן?