ילד,כנס רגע אתה זוכר את זה? הגב' הראשונה האמיצה ששלחה את התמונה שלה. אחחחחחחח פעם הנשים היו נשים....
ל ליאור243 New member 1/2/13 #1 ילד,כנס רגע אתה זוכר את זה? הגב' הראשונה האמיצה ששלחה את התמונה שלה. אחחחחחחח פעם הנשים היו נשים....
ל ליאור243 New member 1/2/13 #3 בטח שמכירים אותה! (תזרום איתי יא דביל,ככה החדשים והסמויים יחשבו שזה אמיתי) היא היתה הראשונה שהסכימה לחשוף שד בתמונה אומנותית בשבילינו. אמנם זה היה לפני שנה ..אבל היה. נכון שכייף להיזכר בשד כזה?
בטח שמכירים אותה! (תזרום איתי יא דביל,ככה החדשים והסמויים יחשבו שזה אמיתי) היא היתה הראשונה שהסכימה לחשוף שד בתמונה אומנותית בשבילינו. אמנם זה היה לפני שנה ..אבל היה. נכון שכייף להיזכר בשד כזה?
י ילד רע ומר New member 1/2/13 #5 אחח... ההיא.. בטח! ואיזה חתן היא תפסה בזכות זה.. אה? (יצאתי אהבל.. )
S supeman New member 1/2/13 #4 אחחח...אילו זמנים אלה היו! ים נשים חשקניות, פטמות לכל דורש, אני חייב להפסיק. אני מתחיל לדמוע.
ל ליאור243 New member 1/2/13 #6 תגיד לי,השתגעת????????? מה אתה מביע רגשות בפומבי? "אני מתחיל לדמוע"???????? מה אתה ילדה בת 2? אתה פאקינג גבר! רגיש רק לדבר אחד ציצים
תגיד לי,השתגעת????????? מה אתה מביע רגשות בפומבי? "אני מתחיל לדמוע"???????? מה אתה ילדה בת 2? אתה פאקינג גבר! רגיש רק לדבר אחד ציצים
S supeman New member 1/2/13 #8 כשאתה מזכיר את הזמנים ההם, הגעגועים קורעים אותי. אבל אתה צודק. אני באמת מרגיש קצת הומו. שים לי מהר איזה מנוש, ככה להתאוששות מהירה.
כשאתה מזכיר את הזמנים ההם, הגעגועים קורעים אותי. אבל אתה צודק. אני באמת מרגיש קצת הומו. שים לי מהר איזה מנוש, ככה להתאוששות מהירה.
צ צ ע ד New member 1/2/13 #14 שעון? אתה תיגש למישהי בגלל השעון שלה ותשאל אותה: תגידי, יש מצב שזו את כאן ערומה?
S supeman New member 1/2/13 #15 הזרם הנטוראליסטי חביב עלי ביותר. ציוצי הציצונים ברקע מוסיפים המון, שתדע.
ל לא מתדיין בקלות New member 1/2/13 #9 האמת. אני לא מבין את הקטע. מה הן עושות מלהעלות ציצים כזה עניין?! הרי לנו הגברים אין בעיה להעלות את הציצים שלנו, אבל הציצים שלהן... אפשר לחשוב. יאללה, כולה ציצים.
האמת. אני לא מבין את הקטע. מה הן עושות מלהעלות ציצים כזה עניין?! הרי לנו הגברים אין בעיה להעלות את הציצים שלנו, אבל הציצים שלהן... אפשר לחשוב. יאללה, כולה ציצים.