אני כל כך צחה שאני מסתובבת סביב תרנגולות בכיפור
W wish2 New member 29/8/13 #41 סימור סימור סימור...זה כל כך ילד רע ומר לגמור בתחתונים. תתבייש. ותאכל את כריך הבושה שלך! (העתקתי מעידו!אני קנאית מושפלת!)
סימור סימור סימור...זה כל כך ילד רע ומר לגמור בתחתונים. תתבייש. ותאכל את כריך הבושה שלך! (העתקתי מעידו!אני קנאית מושפלת!)
S seymore butts New member 31/8/13 #60 טוב נו לא באמת גמרתי בתחתונים. היו סיבות אחרת לכך שזה לא קרה. אבל הם אכן היו ספוגים במה שדולף לפני...
טוב נו לא באמת גמרתי בתחתונים. היו סיבות אחרת לכך שזה לא קרה. אבל הם אכן היו ספוגים במה שדולף לפני...
W wish2 New member 29/8/13 #8 ח ח ח לא נכון. זו את! מה את משתפנת לי עכשיו? מה הוא כבר יעשה לך. חוץ מזה הוא לא יענה עכשיו. רמבו שלנו בסוריה!
ח ח ח לא נכון. זו את! מה את משתפנת לי עכשיו? מה הוא כבר יעשה לך. חוץ מזה הוא לא יענה עכשיו. רמבו שלנו בסוריה!
W wish2 New member 29/8/13 #16 בהחלט נכון אחרי שאומרים מילה מסויימת הרבה פעמים. פתאום הצליל שלה נשמע לא קשור כזה?
ל ליאור243 New member 29/8/13 #19 הא וויש,סופסוף מישהו לקח סיכון ונעץ אותך? שמישהו יצלם את המסך..אחרי הכל..וויש לא ננעצת כל יום(וגם לא כל שנה) וויש,איך זה להרגיש נעוצה?
הא וויש,סופסוף מישהו לקח סיכון ונעץ אותך? שמישהו יצלם את המסך..אחרי הכל..וויש לא ננעצת כל יום(וגם לא כל שנה) וויש,איך זה להרגיש נעוצה?
W wish2 New member 29/8/13 #28 אני מניחה בצד את חילוקי הדעות שלנו ופניי לשלום. יש מצב שאתה עוזר לי לגלות מי נעץ אותי והאם הוא ראוי?