ילד יקר שלי...

מעצימה

New member
ילד יקר שלי...

ילד יקר שלי, הגחת לעולם ושינת מהותו בשבילי, אושר גדול הענקת לי, חיבקתי,נשקתי,אהבתי, ובלי סוף. דאגתי. וכאילו לא מזמן למדת ללכת, נתתי לך יד לאורך כל הדרך, פחדתי שתיפול, פחדתי שתפגע, הגנתי עליך כמו לביאה. הנה בגרת והתחלת לרוץ, ואני אחריך שועטת במרץ, דואגת כל כך, ממש בלי הרף. ובלילות יקירי, ליד מיטתך..חיבוק נשיקת לילה טוב ושמיכה על כתפך, הקשבתי לנשימותיך, לרוגע שבה והרגשתי גאה כל כך..בילד שהנך. חיבקתי בלי סוף ואהבתי כל כך, חיכיתי לבוקר להתחיל שוב במרדף. והנה גדלת ממש, הפכת בחור יפה תואר, קיבלת מדים ונשק ויצאת להגן עלי כמו שהגנתי עליך. אני כאן מחכה לך, הלב רוטט,העין דומעת הדופק עולה, רוצה לחבק,רוצה לנשק,רוצה אותך כאן...גאה כל כך..ופוחדת גם. (עבור כל החיילים והחיילות המקסימים והאהובים שלנו...בהמון אהבה.

מעצימה

New member
תודה..ופולי...

אפשר להשאיר את השיר הזה למעלה..שלא יעלם מהר במכלול ההודעות...??

פולי44

New member
לבקשתה של מעצימה

נעצתי את השיר היפה שהיא כתבה כדי שנוכל כולנו להנות ממנו לפחות ב24 השעות הקרובות

מעצימה

New member
ברור יקרות,

אלו הן המילים של כל אחת ואחת מאיתנו,לכן ביקשתי שישאר כאן איזה יום יומיים,המילים פשוט זרמו מפי אבל שייכות לכולנו..תעתיקו,תעבירו,שימו על הדף של החייל שלכם בפייסבוק.. בכף ובאהבה גדולה.. ומיידי פעם זורמות להן המילים ישר לדף.. כשתגיעה שוב הזרימה בהקשר המתאים לנו אשתף שוב.. תודה על התגובות..

../images/Emo207.gif גם שיר שכתבתי

פרח מתוק שתמיד שמריחה אותך ליבי פועם בחזקה וממריץ את כשעומדת לידך אתה גורם לי להתגאות בך יותר נזכרת ביום שנולדתה שחיבקתי אותך ידעתי אתה האושר של חיי וכל עולמי השנים חלפו להם כל- כך מהר ואני הכי מאושרת בעולם אעטוף אותך תמיד באהבתי המיוחדת לך אנא שמור עלייך תמיד © כל הזכויות שמורות

למעלה