ילד טוב ירושלים...

ילד טוב ירושלים...

טוב אז אני לא אומרת לכם לכו תעשנו תשתו תסתממו אבל... יש לאנשים זכות לעשן ולשתות ולעשות מה שבראש שלהם ואם הם רוצים לכתוב את זה פה סבבה... אבל... אח``כ אל תבואו אליהם כמו סבתא רבה ותגידו משהו בסגנון: צ` צ` צ` סיגריות לא בשבילי... או לא שותים אם נוהגים וחארטות (למרות שבאמת אל תשתו ותסעו זה מסוכן..) זכותם לעשות כרצונם אז ילדים טובים ירושלים אל תגיבו על ההודעות האלה פשוט כי זה פשוט נעשה מעצבן לקרוא הטפות נגדהכל... גם ככה נמות עוד מעט.... מה זה משנה ממה...

Thom Yorke

New member
אם כל כך מפריע לך.....

אז מה כל כך איכפת לך מה כותבים? אם את בקטע של FREE LOVE מה שלא יהיה, חופש ביטוי וכל זה, אז פשוט תני לחבר`ה להגיד מה שבא להם, הרי פה את עושה בדיוק ההפך למה שאת מאמינה בו, לא? סה``כ, את לא חייבת לקרוא ת`תגובה, לא? אז בסדר, לא צריך לקחת הכל כל כך קשה.. הרי בלי כאב אין שמחה.. יום משובח...

לא איכפת

לי שהם כותבים את זה פשוט זה חוזר על עצמו כ``כ הרבה פעמים.. מיצינו בפעם הראשונה שהם לא בקטע הזה...

ואני מסכים איתך

אבל שיודעים כבר מי כותב את זה ורואים כל פעם שהם כותבים על הנושא פשוט מתעלמים.

לא לא לא. את חצופה.

את לא יכולה להגיד לאנשים לא להגיב. מי שמפרסם פה את ההודעות הללו, מצפה לתגובות. והוא חייב לקחת בחשבון שלא תמיד התגובות יהיו לרוחו. אם כבר, מי שלא מוכן לקבל ביקורת, שלא יפרסם פה הודעה. למה שלא פשוט תגידי לכולם מה להגיב ואיך, ואת גם יכולה לבקש אישור לעשות צנזורה על מה שלא נראה לך, וחוץ מזה מה אכפת לך לקרוא ``הטפות נגד הכל``, ממילא נמות עוד מעט, מה זה משנה ממה... יש לך גישה מטומטמת לחיים, אם ככה. אין לי שום בעיה עם אנשים ששותים/מעשנים, את כזאתי מאגניבה שאת עושה את זה, אני ממש מקנאה בך. ילדה טובה ירושליים כמוני יושבת כל היום בבית ומכינה שיעורים, אין לי חברים ואני גם לא יודעת ליהנות מהחיים. לו רק יכולתי לעשן ולשתות אלכוהול, מי ייתן והחיים שלי יראו כמו שלך. או שלא. בחיי, את בת 18. למה נראה לך שלהיות נגד עישון זה ``כמו סבתא רבא``, (אחלה ניסוח, אגב, עמוק. את כתבת?) למה נראה לך ש``אם שותים לא נוהגים`` זה חארטות? אני קצת מוטרדת. וגולדי, אני קצת מופתעת: איך זה שאתה לא פצית את פיך בעניין ה``גם ככה נמות עוד מעט``?... אנשים משתנים?.. דולצינאה. אם שותים לא נוהגים וחארטות כאלה... ;-)

goldy

New member
ההחלטה הסופית היא של האנשים

אם לאנשים יש מודעות (ואני מתכוון למשהו שנמשך יותר משורה אחת) והם מעדיפים להמשיך בשלהם אז באמת שאין הרבה מה לעשות. אני לא מתכוון להכתיב לאף אחד איך לחיות, רק לנסות וליצור מודעות. אם לא ילך לי, אני לפחות יידע שניסיתי, וזה עדיף מאשר לשבת בצד ולחשוב ש``אם הייתי עושה משהו אז יכול היה להיות יותר טוב``. עדיף לנסות ולהכשל מאשר לחשוב את המחשבה הזאת. (כמובן שעדיף להצליח :) ). יש?

אני חצופה

בגלל שאמרתי בכנות מה אני מרגישה? אני לא מאגניבה שעושה את כל הדברים לשתות כבר ממזמן לא שתיתי ועישון נהפך לשיגרה... לא אומרת לאנשים איך להגיב פשוט אומרת שמיצינו ואם היית קוראת את ההודעה שהגבתי בסוף היית מבינה אותי במקום להגיד שאני מאגניבה וחצופה וכו....

וואו

דולצינאה שלנו הפכה להיות עוקצנית וחריפה. האם זה נחמד?... טוב, דברים כאלה תמיד נחמדים. אבל האם זו דולצינאה? כמו שאומרים בבלי סודות- דולצינאה נשארת דולצינאה. *את כל הדברים העמוקים בהודעה הזאת כתבתי אני, אז אין צורך לשאול :cool: shine on

אוי אני לא התכוונתי...

המשפט ההוא, ``עמוק, את/ה כתבת``? קצת מאפיין אותי, אני נוהגת להגיד אותו הרבה בהקשרים שונים. (נסו פעם: ``דולצינאה את עוד לא הגשת עבודה בטריגו``. ``עמוק, אתה כתבת?``) עם המשפט הזה גם קרו כל מיני תאונות לא נעימות. פעם מישהי הראתה לי שיר שהיא כתבה ואני הגבתי ב``עמוק, את כתבת?``... ופעם אחרת מישהי מהכיתה תלתה על הלוח בכיתה שלנו משפט פילוסופי מטומטם משהו כמו ``המתייחס לאנשים כפי שהם הופך אותם לנמוכים משהם באמת וכל מיני שטויות מסוג זה`` ואני הוספתי למטה בקטן כשהיא לא שמה לב ``עמוק, את כתבת?`` ומכיוון שהיא חברה שלי, היא זיהתה את הכתב והיו פאדיחות... הוכרחתי למחוק את זה בטיפקס... דולצינאה. (כן, זה לא עמוק ואני כתבתי.)

הדרומית

New member
אין מה לומר... ילדה, אני איתך!

כן, ``סיגריות זה לא בקטע שלנו`` מותק, הילדונת ההיא שמעשנת גם את היית מתה להפסיק עם זה, ודולציאנה אמרה ואמרה דברים נכונים מאוד. ``אם שותים לא נוהגים`` ממש לא חארטה... גם אני מעשנת, מצטערת על כל רגע שהסיגריה קטנה וקטנה, ומה לעשות... גם אניכמו כל המעשנים שביננו מקבלים פה ושם הטפות מוסר לסוגיהן. לעומתך מותקל`ה אני מאוד שמחה לשמוע את מה שיש לאנשים להגיד גם אם זה נוגד את דעותיי. ברגע שאתה תאבדי מישהו קרוב לך בכבישים אחרי מסיבה עם הרבה הרבה אלכוהול- בכל פעם שתעלי לאוטובוס תריחי את הפה של הנהג... אז בבקשה, חארטה או לא חארטה, מדובר פה בעניין של חיים ומוות (לא שזה מה שמזיז לי ת`גבה...) אבל חפיף... אה... עוד משהו, מי שלא מעשן זה לא בגלל שהוא ``ילד טוב ירושלים`` והוא ממש לא יושב על התחת ומכין את השיעורים בערבית ובלשון בעוד שאת יודעת להנות מהחיים והופכת למסמר הערב במועדונים כשהסיגריה תקועה לך בין השפתיים... סורי בייבי, זו באמת גישה מפגרת. בוא`נה דולציאנה את עשר!!!

למעלה